Перший етап - обмеження на непарній стороні від Харківської площі до вул. Тростянецької.
Календарний графік робіт:
Змінено RiderUA (21:04 03/10/2025)
З 4 жовтня 2025 року розпочинається капремонт Харківського шосе, вартістю 1.26 млрд.
Перший етап - обмеження на непарній стороні від Харківської площі до вул. Тростянецької.
З 4 жовтня 2025 року розпочинається капремонт Харківського шосе, вартістю 1.26 млрд.
я правильно понял, что этот цирк на 1.5 года?
цифры вижу, просто хочу убедиться)))
Їхав сьогодні. якщо так можна сказати. Чомусь обмеження та жовту лінію малювали саме на парній стороні...Якщо обмеження на непарній, то парною стороною буде організовано тимчасовий рух і там має бути жовта розмітка.
це дуже сумно,
які "генії"
це дуже сумно,
а ще в мене питання, які "генії" зробили розмітку в кінці Григоренко з виїздом на Радзиня. намалювали замість 3-х полос 2 і тепер зранку завжди тягнучки:((( хоча місця там на 3 полоси....
Цікаво нащо ці всі шури-мури з розширення ХШ якщо майже посередині є "пляшкове горло" - міст через залізницю, який вже і так розширили як змогли, відібравши 1 колію трамвая, а все одно на ньому майже завжди тягнучка?
Цікаво нащо ці всі шури-мури з розширення ХШ якщо майже посередині є "пляшкове горло" - міст через залізницю, який вже і так розширили як змогли, відібравши 1 колію трамвая, а все одно на ньому майже завжди тягнучка?
Південний міст працює для всіх! Але ... він також на капітальному ремонті! І там з лівого на правий берег залишилася одна смуга руху....
, дійсно загально написав, Південний міст з лівого на правий для всіх ( 1 полоса , ремонт), а з правого на лівий - по перепусткам (також 1 полоса, ремонт)