Сорі за столь радісний тон, але як подав заяву на виїзд, як рельсу викинув.
Сорі за столь радісний тон, але як подав заяву на виїзд, як рельсу викинув.
1.
За час проживання до Німеччини чи ти чув, бачив як пролітають ракети, вибухають снаряди за вікном, палають будинки?
Без деталей, на рівні чув-бачив; не чув, не бачив.
Дякую.
гарне питання.
мені трохи здається що країна сзч існує. але це ж кожен вирішує сам.
тому загальної відповіді як би не існує.Цього у тебе також не питали.
Для того, щоб піти в СЗЧ спочатку треба піти в армію. Це не про тебе.
Для того, щоб піти в СЗЧ треба мати характер і силу волі. Це не про тебе.

Мені іноді дзвонять друзі. Питають як там Німеччина. Кажу не витратив впусту жодного дня, але виїжджаю. Може кого щось зацікавить, питайте, поки я тут.Сорі за столь радісний тон, але як подав заяву на виїзд, як рельсу викинув.
1.
За час проживання до Німеччини чи ти чув, бачив як пролітають ракети, вибухають снаряди за вікном, палають будинки?
Без деталей, на рівні чув-бачив; не чув, не бачив.
Дякую.
Мені іноді дзвонять друзі. Питають як там Німеччина. Кажу не витратив впусту жодного дня, але виїжджаю. Може кого щось зацікавить, питайте, поки я тут.Сорі за столь радісний тон, але як подав заяву на виїзд, як рельсу викинув.
Я так розумію сиділи на соціальці...
мову вивчили?
робота була?
жили в самостійно знятому чи в соціально наданому...?
Куди зібрався і чому вирішив, що там "рельса" буде легше?
я їду як у пісні Висоцького. туди де приймають. буду пробувати повертати статус укр. маю надію на Вроцлав. кажуть що це стартап надія Польщі. та там 10% українців живуть.
Так виїжджаєш в Україну чи в Британію?)) Бо це має знаєчення
Ну головне питання - на Нюрбургрингу катався?
Ми просто шукаємо країну де осісти далі, бо треба вже середнього десь навчати. Німечиина одна з опцій, тому цікавлюсь
Польща, імхо, не найкращий вибір від цього втікать, там ще не повна перемога, але вони дуже стараються.
Автор за себе сам відповість, але, за моїми спостереженнями, зазвичай, з Німеччини виїзжають, втомившись від повної перемоги бюрократії над здоровим глуздом.
Ми просто шукаємо країну де осісти далі, бо треба вже середнього десь навчати. Німечиина одна з опцій, тому цікавлюсь
Автор за себе сам відповість, але, за моїми спостереженнями, зазвичай, з Німеччини виїзжають, втомившись від повної перемоги бюрократії над здоровим глуздом.
Польща, імхо, не найкращий вибір від цього втікать, там ще не повна перемога, але вони дуже стараються.

А щого?