Вже давно поремонтували покриття на Смородинському узвозі. Недавно проїхався вгору. Отримав задоволення. Рекомендую.
я давно про це знаю, але ж мовчу собі тихенько
а які є варіанти? ще жодного разу там не був.Якщо ніколи там не їздив, то і нє починай, бо цікаво порівнювати до і після
а які є варіанти? ще жодного разу там не був.Якщо ніколи там не їздив, то і нє починай, бо цікаво порівнювати до і після
Та невже.
З тією якоюсь забудовою там внизу до війни таке було, що потужний позашляховик як на тріалі ледь проповзав.
тут Сергуччо навіть відео викладав. І ще хтось на л200 ланцюги вдягав на колеса аби там проїхати.
тут Сергуччо навіть відео викладав. І ще хтось на л200 ланцюги вдягав на колеса аби там проїхати.
Та невже.
З тією якоюсь забудовою там внизу до війни таке було, що потужний позашляховик як на тріалі ледь проповзав.
Костя,наші Фабії ту дорогу в двотисячних добре "через себе" пропускали!
![]()
Та невже.
Костя,наші Фабії ту дорогу в двотисячних добре "через себе" пропускали!
![]()
Коли були ті фабії там я і на таврії їздив. А в 2021му ледь на монтереї з 32ми колесами не сів на пузо
Коли були ті фабії там я і на таврії їздив.
Коли були ті фабії там я і на таврії їздив.
А на Волзі?
Вже давно поремонтували покриття на Смородинському узвозі. Недавно проїхався вгору. Отримав задоволення. Рекомендую.