Всем привет! На всякий случай пишу. У меня взломали телеграмм, так что не реагируйте на якобы мои письма. Спасибо!
ЗЫ Параллельно сразу спрошу совета, как мне быть в этой ситуации?
PS: Писанина в телегу не дает результатов.мені самн лист в підтримку дав результат
авлена симка с номером, на который зарегана телегега.
3. Вынести все авторизации, останется авторизация только та, с которой ломанули и удалить ее можно будет толко через 2-3 дня... Не забыть ее удалить.
3. Вынести все авторизации, останется авторизация только та, с которой ломанули и удалить ее можно будет толко через 2-3 дня... Не забыть ее удалить.В сенсі через 2-3 дні? Мені коли ламали, то я їх розлогінив хвилини через три
3. Вынести все авторизации, останется авторизация только та, с которой ломанули и удалить ее можно будет толко через 2-3 дня... Не забыть ее удалить.В сенсі через 2-3 дні? Мені коли ламали, то я їх розлогінив хвилини через три
А от цікаво. Може хтось може пояснити. Як саме ламають телеграм без двохфакторки? Адже в тг вхід без двохфакторки все одно вимагає ввести код із тг (з іншого девайсу) або смс. Де ті зловмисники той код беруть?
агаА от цікаво. Може хтось може пояснити. Як саме ламають телеграм без двохфакторки? Адже в тг вхід без двохфакторки все одно вимагає ввести код із тг (з іншого девайсу) або смс. Де ті зловмисники той код беруть?
ссилочки "проголосуй за...."
ссилочки "проголосуй за...."В моєму випадку було так:
Щасливим користувачам надсучасного цифрового додатку, розробленого за сприяння наших "мишебраттєв" напередодні вторгення, також варто бдіть.
Третя година ночі, прокидаюсь від повідомлення в тг з кодом для входу. Ну, думаю, нехай, я ж його нікому не передаю. Сплю далі. Хвилин через 5 - те саме, але в смс. Реагую так само. І потім різко прокидаюсь від повідомлення "у вас новий логін", хапаю телефон, розлогінюю, ставлю додатково пароль на двохфакторку. Що це було і як - ламаю голову досі
Третя година ночі, прокидаюсь від повідомлення в тг з кодом для входу. Ну, думаю, нехай, я ж його нікому не передаю. Сплю далі. Хвилин через 5 - те саме, але в смс. Реагую так само. І потім різко прокидаюсь від повідомлення "у вас новий логін", хапаю телефон, розлогінюю, ставлю додатково пароль на двохфакторку. Що це було і як - ламаю голову досі
Скоріш за все логінився десь і залишив сесію. Зараз дуже бажано персоналізувати свій мобільний номер, особливо якщо він фінансовий.В тг? ні, коли розлогінював те щось дивне, перевірив
В мене для тебе можливо погана новина, поміняй паролі на пошту.Я тоді все поміняв, але який звʼязок?
В мене для тебе можливо погана новина, поміняй паролі на пошту.Я тоді все поміняв, але який звʼязок?