От сенс витрачати кошти, на які можна 10+ років їздити на таксі й не паритися.
От сенс витрачати кошти, на які можна 10+ років їздити на таксі й не паритися. Є серед нас такі?

Є серед нас такі?
Є серед нас такі?
так, всі такі були
ти в тому числі![]()
От сижу зараз у машині й дивлюсь на чергове "жізнь - боль". Людина купила авто й елементарно не вміє паркуватися. 20 хвилин, бляха. Мимоволі виникає питання - нахіба тобі машина, якщо ти сам(а) відчуваєш, що їздун з тебе ніякий. От сенс витрачати кошти, на які можна 10+ років їздити на таксі й не паритися. Є серед нас такі?Так вийшов би і допоміг!
Так вийшов би і допоміг!
От сижу зараз у машині й дивлюсь на чергове "жізнь - боль". Людина купила авто й елементарно не вміє паркуватися. 20 хвилин, бляха. Мимоволі виникає питання - нахіба тобі машина, якщо ти сам(а) відчуваєш, що їздун з тебе ніякий. От сенс витрачати кошти, на які можна 10+ років їздити на таксі й не паритися. Є серед нас такі?
Авто з опцією паркінгасістент маст хев. ))
Маю таке.
Користувався один раз.
Нема сенсу - власноруч паркуюсь швидше.![]()
Так вийшов би і допоміг!
Не повіриш. Саме це і зробив.
От до речі. Зараз маю авто зі всіма ассістами і камерами по колу. Але реально паркуватися легше по дзеркалам.
Але скажу чесно, в мене права 20 років але я все рівно часто туплю при паркуванні. Може, звісно, я до себе упереджена.
. Бур'янину високу побачила за метр і вже панікує. Все показує, але мимоволі дивишся в дзеркало. Треба звикати до всіх цих штучок, хоч життя за кермом вони сильно полегшують.
в роках іде тупо по розмітьці правою стороною . Їй бібікають , але ця дама в позі вилупившись прямо вперед і все їй пофігу . Ну , а по темі парковки , то периодично спостерігваю як чоловік
, виходить заїзжає та виїзжає
, бо хз де в мене той капот закінчується.