Намерзло капець з 1см. точно, а то і більше

Змінено Yura-8 (11:51 12/01/2026)

Може сіль, краще камʼяна але щось ніде не бачу в продажу, бо хотів собі купити перед гаражем посипати то нема а звичайна дуже швидко закінчується![]()
з спостереження ефективності по району:
найкраще дрібна кам'яна крихта (не пісок). і чисто, і не слизько.
якщо питання повністю прибрати, то тільки топити реагентами. але не бачу сенсу. тиждень-два (або два-три) і проблема розтане.
, якщо погода не зміниться буду гранвідсів купляти.якщо питання повністю прибрати, то тільки топити реагентами. але не бачу сенсу. тиждень-два (або два-три) і проблема розтане.
якщо питання повністю прибрати, то тільки топити реагентами. але не бачу сенсу. тиждень-два (або два-три) і проблема розтане.
Так питання розтопити повністю.
Сипати якийсь пісок і т.д. не хочу бо то все буде в хаті, + собачка вибігає і знов таки буде все на лапах тащить.
Тиждень- два- три також не варіант, за цей час може хтось вбитись на тій ковзанці.
По реагентах знать би які? Бо дивився відгуки на розетці то пишуть - гів...о![]()
По реагентах знать би які? Бо дивився відгуки на розетці то пишуть - гів...о![]()

Так питання розтопити повністю.
Сипати якийсь пісок і т.д. не хочу бо то все буде в хаті, + собачка вибігає і знов таки буде все на лапах тащить.
Тиждень- два- три також не варіант, за цей час може хтось вбитись на тій ковзанці.
Як прибрати ту кригу в дворі з дорожок (матеріал камінь, як на фото) щоб не пошкодити його і було ефективно ?
Намерзло капець з 1см. точно, а то і більше![]()
Чистою сіллю зіпсував у себе бетонне покриття, краще цього не робити.