Маю міні акумуляторну пилу. Збираю гриби в лісі, збираю дрова. Повалені буревієм дерева пиляю. Пилку, зрозуміло клинить. Штіль нормальний з акумом коштує як 1.5 куба дров. Що взяти за недорога для нечастого пиляння?
), що Прокрафт, із 3-х річною гарантією - найвигідніший варіант, а якщо для не дуже частого пиляння, то й поготів.
Можливо, тоді - не цепну пилку, а сабельну?![]()
Маю міні акумуляторну пилу. Збираю гриби в лісі, збираю дрова. Повалені буревієм дерева пиляю. Пилку, зрозуміло клинить. Штіль нормальний з акумом коштує як 1.5 куба дров. Що взяти за недорога для нечастого пиляння?Из китайскийх - wosai, есть много обзоров на них, вот, например, даже со штангой занедорого. На алике, наверное, можно найти дешевле с купонами.
Збираю гриби в лісі, збираю дрова. Повалені буревієм дерева пиляю.
А хто користується подовжувачем для пилки (секатора)? Я користуюсь акумуляторною пилкою та секатором worcraft. В продажу є два подовжувача на 110-168 см та на 160-260 см. Різниця в ціні мізер. Ось чешу репу, взяти менший чи більший. Чи 260 воно непотрібно ?
Маю міні акумуляторну пилу.Пилку, зрозуміло клинить...
Маю міні акумуляторну пилу.Пилку, зрозуміло клинить...
В вашій пилці двигун стоїть щітковий чи безщітковий? Бо безщітковий не дуже розумію, як може заклинити, він скоріше шваркне ніж заклинить. Спробуйте замінити акум на більш потужний.
На аліекспрес є заміна 2-конт площадки макіти на 3 контактну. Звісно, доведеться трохи розкрутити девайс і перепід'єднати дроти. Для прокрафта з його гарантією не підійде, але якщо кому буде корисно.питав у прокрафта то сказали що поки що нема в наявності тих плат що б пилка робила з подовжувачем але це 32 модель за інші не скажу бо незнаю треба питати
Клинить, бо стискає шину з цепком деревиною. двигун безщітковий. Бензинова не варіант саме з-за шуму, щоб не привертати увагуто яку вибрали? Чи ще ні? Зараз на 32 модель прокрафта акція 2580 грн повний комплект в кейсі
А хто користується подовжувачем для пилки (секатора)? Я користуюсь акумуляторною пилкою та секатором worcraft. В продажу є два подовжувача на 110-168 см та на 160-260 см. Різниця в ціні мізер. Ось чешу репу, взяти менший чи більший. Чи 260 воно непотрібно ?
Це залежить від твоїх особистих умов.
Довелось колись обрізати гілки, які нависали над проводами 220. Це десь метрів 6 від землі.
Тому дивись, що і як планується різати
а якого бренду взяли?А хто користується подовжувачем для пилки (секатора)? Я користуюсь акумуляторною пилкою та секатором worcraft. В продажу є два подовжувача на 110-168 см та на 160-260 см. Різниця в ціні мізер. Ось чешу репу, взяти менший чи більший. Чи 260 воно непотрібно ?
Це залежить від твоїх особистих умов.
Довелось колись обрізати гілки, які нависали над проводами 220. Це десь метрів 6 від землі.
Тому дивись, що і як планується різати
Взяв покрутив в руках. Вирішив що довший мені не потрібний, тому взяв той що коротший.