https://auto.ria.com/uk/auto_citroen_c4_39466898.html
Ситуація: чомусь парився по автора і - і бачу там своє колишнє. Через 10 років вона стала ше більш новою чим була коли її затоталила страхова. Фото техпаспорту не зберіг, як довести "Кібер-інспектору RIA" те що позначка "перевірений вінкод", м'яко кажучі, повна фігня?
Знаєте більше про це авто? - Розказати правду
Продають мою минулу машину, яка в 2017 році потрапила в ДТП, в якому постріляли подушки, покривило лонжерони, та ще й відмотали 130 тисяч пробігу.
Ситуація: чомусь парився по автора і - і бачу там своє колишнє. Через 10 років вона стала ше більш новою чим була коли її затоталила страхова. Фото техпаспорту не зберіг, як довести "Кібер-інспектору RIA" те що позначка "перевірений вінкод", м'яко кажучі, повна фігня?
https://auto.ria.com/uk/auto_citroen_c4_39466898.html
"Шоб не найобували" нужно сделать как например в Англии - обязательный ежегодный техосмотр, с внесением даты осмотра, пробега, и всех найденных при осмотре косяков - в базу данных, открытую для просмотра всем желающим. И смысл смотреть на одометр при покупке отпадает -просто открывваешь базу вбиваешь номер и видишь всю историю машины. Все уже придумано до нас![]()
И номера там не меняют - от салона до свалки один номер
?
Страхова компанія продала, на машину каско було.в мене точно также було. Затоталив після декількох років лансер свій, страхова викупила, а через рік пробиваю через е-Водій по віну - оппа, машина "не бита, не крашена", перша(!) реєстрація по реєстрам МВД пару місяців тому, номера, здається на BI починались. Пробіг не вкурсі який був, але так, по базам машина "чистенька".
Затоталив після декількох років лансер свій, страхова викупила
Викупила ж, а сам би що зробив би якби викупив? На металобрухт здав би?
Затоталив після декількох років лансер свій, страхова викупила
ПосміхнулоВикупила ж, а сам би що зробив би якби викупив? На металобрухт здав би?
![]()
от хз щоб я робив. Я саме тому і страхую всі свої машини, і всі машини нові з салону купляю, бо якраз через те що б\в машини це лотерея, а знайомих, яким би міг довіряти на сто немає.Затоталив після декількох років лансер свій, страхова викупила
ПосміхнулоВикупила ж, а сам би що зробив би якби викупив? На металобрухт здав би?
![]()
То якісь ваші особисті комплекси
Це якась дивна форма меланхолічного опікунства речей яких вже давно немає. Як там моя машина, батарейка в Айфоні який я комусь продав і т.д. Ну і класика після розива відносин, або розлучення. Коли один одного випасають, хто та що десь там написав