https://youtube.com/shorts/MLEMxZ_ZBes
Щось не можу нормально відео вставити. Глюк якийсь.
Змінено AlexBolo (09:15 17/02/2026)
Татарка, Карл? Татарка?!
Вчора ввечері спостерігав як передньо та задньоприводні не могли виїхати по Бульварно-Кудрявській та Гоголівській (від Богдана)...
І це ввечері
Складається враження, що кличко просто вже змирився що йому фсьо і забив на все.. ну крім гешефтів.
Посипала все норм.
хоча в Голосіїво на Широкій кожного року теж одне й те саме, нічому минулорічний досвід не вчить.
Татарка, Карл? Татарка?!
Вчора ввечері спостерігав як передньо та задньоприводні не могли виїхати по Бульварно-Кудрявській та Гоголівській (від Богдана)...
І це ввечері
Складається враження, що кличко просто вже змирився що йому фсьо і забив на все.. ну крім гешефтів.
Посипалка була. Але вона спочатку в'їхала в припарковану Газель. Потім виїхала, і повернулась задом .Посипала все норм.

та на відео без різниці який привід. машина просто сковзає вниз на будь-якому приводі і на заблокованих колесах. Навіщо по такій дорозі намагатись їхати без шипів незрозуміло. Ті, хто там живуть, вже ж повинні знати, хоча в Голосіїво на Широкій кожного року теж одне й те саме, нічому минулорічний досвід не вчить.
у мерії та київавтодорі..
та на відео без різниці який привід. машина просто сковзає вниз на будь-якому приводі і на заблокованих колесах. Навіщо по такій дорозі намагатись їхати без шипів незрозуміло. Ті, хто там живуть, вже ж повинні знати, хоча в Голосіїво на Широкій кожного року теж одне й те саме, нічому минулорічний досвід не вчить.
Та то зрозуміло, що на відео вже такий пипець, що там і шипи не врятують..
Але ж, наприклад, вчора Повітряних Сил від шляхопроводу до Соломи, та ж згадана Бульварно-Кудрявська від цирку до Львівської - ну це зовсім не Татарка. Тому глобальна проблема не в рельєфі, а ву мерії та київавтодорі..
на Святошино, а від Берестейки і далі все ок. Схоже відповідальні за свої ділянки не такі вже й відповідальні. Хтось повинен отримати люлєй, при чому терміново.
Татарка, Карл? Татарка?!
Татарка, Карл? Татарка?!
https://vm.tiktok.com/ZS9JwLf4UHBLg-OBWCz/
Я 10лет назад и щас пишу, зачем нужен такой мер
Татарка, Карл? Татарка?!
А я й досі вважаю Кличка як мінімум не гіршим за Омельченка, а можливо й кращим. Звісно є за що похейтити, провтиків вистачає, але загалом його роботу можна оцінити на тверду 4 по 5 бальній шкалі. Я бачив те непорозуміння після Омекльченка, потім ще одне, дякую, вистачило. Загалом коли відкривають чергову відремонтовану розв'язку, чомусь ніхто не бачить мера і не згадує про нього. А от як тільки десь мінімальний пройо, так одразу море хейту. Особисто чудово пам'ятаю зими при Попові, дірки на шляхопроводі біля Рошену, мабуть було краще, правда?
Вибач, я бачив роботу Гройсмана у Вінниці, який перетворив місто повністю. Так, наїздами бачив. Але й те, що бачив, й те, що розповідали ті, хто працював в мерії за його часів (за різними напрямками) - кличко це просто без шансів, що постукають знизу.. абсолютно без шансів.
До речі, у загадне "50-те лютого" 2013 року Вінниця була чиста та повністю проїздна на другий-третій день. А Київ був у колапсі десь з тиждень. Якби таке сталося при боксері - судячи з останніх днів (коли набагато менше снігу ніж тоді було) - чекали би ми до весни...
Те, що він ззовні не гірший (можливо) за попередників - це не значить, що він на щось спроможний. Тим більше містом не він керує, а ті ж самі клани, що й при попередниках.
Татарка, Карл? Татарка?!
А я й досі вважаю Кличка як мінімум не гіршим за Омельченка, а можливо й кращим. Звісно є за що похейтити, провтиків вистачає, але загалом його роботу можна оцінити на тверду 4 по 5 бальній шкалі. Я бачив те непорозуміння після Омекльченка, потім ще одне, дякую, вистачило. Загалом коли відкривають чергову відремонтовану розв'язку, чомусь ніхто не бачить мера і не згадує про нього. А от як тільки десь мінімальний пройо, так одразу море хейту. Особисто чудово пам'ятаю зими при Попові, дірки на шляхопроводі біля Рошену, мабуть було краще, правда?
Живу в Києві з 1998 р. Переїхав з Вінниці. Буваю там регулярно. Порівнюю розвиток цих двох міст. Все на користь Вінниці в одні ворота без шансів. І це при тому, що бюджети міст на порядок на користь Києва. А Кличко як був бандюком, так ним і залишився. Вкладає гроші тільки в незрозумілі гіпер проекти типу розв'язок та островів, бо там легше вкрасти. І це під час війни, розваленої енергетики. Досить заїхати в будь-який двір і переповзти через суцільні ями і перепливти через озера, адже ливнівки не працюють та нікому у місті не належать. Про жахливі забудови і так все зрозуміло. ЖК Яскравий, Полятний, ТРЦ Оазис ..... Про знищені культурні пам'ятки без сліз не можна згадувати.
І те, що він краде, мені зовсім не пофіг, бо то і мої гроші. А навколо війна, і біда.

Живу в Києві з 1998 р. Переїхав з Вінниці. Буваю там регулярно. Порівнюю розвиток цих двох міст. Все на користь Вінниці в одні ворота без шансів. І це при тому, що бюджети міст на порядок на користь Києва. А Кличко як був бандюком, так ним і залишився. Вкладає гроші тільки в незрозумілі гіпер проекти типу розв'язок та островів, бо там легше вкрасти. І це під час війни, розваленої енергетики. Досить заїхати в будь-який двір і переповзти через суцільні ями і перепливти через озера, адже ливнівки не працюють та нікому у місті не належать. Про жахливі забудови і так все зрозуміло. ЖК Яскравий, Полятний, ТРЦ Оазис ..... Про знищені культурні пам'ятки без сліз не можна згадувати.
І те, що він краде, мені зовсім не пофіг, бо то і мої гроші. А навколо війна, і біда.
Не забувай порівнюючи бюджети, порівнювати і розміри міст. Не зрозумілі розв'язки, це якраз те по чому ми всі їздимо щодня. Міст на острів ніби ж не за бюджетний кошт. Ну якщо б він реально крав, як ти стверджуєш, то нинішня влада давно б його нагнула, з усіх сторон намагаються, а по факту виходить нічого нема. Володю вашого вінницького вже побачили, виявився звичайним продажним гнусом.
Мало не забув, за Кличка у мене в дворі з'явився асфальт, нова котельна, генератор в кінці року до неї привезли і регулярно працює. В сусідній школі новий спортивний майданчик, ремонт спортзалу, в інші ремонт всіх санвузлів і багато чого ще. З'явився новенький дитячий садочок, побудований з нуля. В старому зробили дах, фасад, вікна. Все краде, все, отакій той Кличко. І це все в радіусі до кілометра, і далеко не все я перелічив.
До речі, набережна у Вінниці, якою всі так гордяться, була збудована за кошти та з ініціативи Благодійного фонду Петра Порошенка.![]()
Татарка, Карл? Татарка?!
І це ввечері
Татарка, Карл? Татарка?!
Зи в Вінниці був, не вразило взагалі.