Змінено Нестор (19:48 18/02/2026)
Вітаю, громада! Стою перед вибором обидва з 8 ст. айсіном та 1400 турбо. Октавія (4 роки гарантії) Карог 2 роки гарантії. Октавія трохи дорожча десь на 75000 грн.Місця в салоні майже однаково. Багажник у Октавії більше десь на 90 літрів. Як на вашу думку яка з моделей має перевагу?
Карог
Я за Škoda Karoq
2,0 TDI 7-ст. авт. 4x4
та то перше що попалося , а так в мене теж ніколи не було повного привода і нічого якось обходжусь без нього, але може комусь це головне повний привід, може людина буде їздити де він потрібен , а так я за дизель а не бензин 1,4Я за Škoda Karoq
2,0 TDI 7-ст. авт. 4x4
Був субару форестер у мене. За три роки жодного разу 4х4 не було нагоди перевірити. Такі зими бувають раз на 4-5 років.
2.0 тді це а що у субару не постійний повний привід?
Вже давно звичайна муфта, нічого особливого.
у Вага мабуть халдекс теж так працює 60/40
тільки 60/40 завжди і не перегрівається на відміну від однокласників
Вітаю, громада! Стою перед вибором обидва з 8 ст. айсіном та 1400 турбо. Октавія (4 роки гарантії) Карог 2 роки гарантії. Октавія трохи дорожча десь на 75000 грн.Місця в салоні майже однаково. Багажник у Октавії більше десь на 90 літрів. Як на вашу думку яка з моделей має перевагу?
тільки 60/40 завжди і не перегрівається на відміну від однокласників
В цих двигунах 1400 см., є проблема з масложором?
Кароки для нас ідуть з 8 ступкою айсіном.
Кароки для нас ідуть з 8 ступкою айсіном. Може і октавії теж. В Європах да, дсг.