По Києву і в радіусі +15 км самовивезу, щоб не довелося морочитися з відправкою.
Змінено BorisB (20:02 18/04/2026)
Для ностальгічного прослуховування касет та дисків у гаражних умовах куплю магнітофон/магнітолу/бумбокс. Зовнішній стан не дуже важливий. Головне щоб все справно працювало Касети, дисковод (дуже бажано з підтримкою mp3 формату). Можливо у когось щось таке валяється, куплю за адекватні кошти. Пропонуйте.
По Києву і в радіусі +15 км самовивезу, щоб не довелося морочитися з відправкою.
Для ностальгічного прослуховування касет та дисків у гаражних умовах куплю магнітофон/магнітолу/бумбокс. Зовнішній стан не дуже важливий. Головне щоб все справно працювало Касети, дисковод (дуже бажано з підтримкою mp3 формату). Можливо у когось щось таке валяється, куплю за адекватні кошти. Пропонуйте.
Досить складне завдання. Коли магнітоли навчилися читати мп3 з них почали прибирати касетник. Тобто прилад що читає касети і сіді з мп3 це такий собі перехідний етап, який вироблявся дуже нетривалий час.
підійде panasonic rx-es23
Тіко Китай спасе в таких бажаннях...
Коли мене придавила Ностальджі, взяв собі
таке
До речі, там можна і касети купити, але фірмові "новодєли" будуть не дешево коштувати
Тіко Китай спасе в таких бажаннях...
Коли мене придавила Ностальджі, взяв собі
таке
До речі, там можна і касети купити, але фірмові "новодєли" будуть не дешево коштувати
Та воно б хотілося щось з тих часів...![]()

Якщо все працює то звісно. Ця ж модель також читає mp3 наскільки пам"ятаю
Ось для підігріву ступеню Ностальджі![]()
нє, я не пропоную, а підказую що може підійти під запроси)
Вчора заради цікавості глянув на ОЛХ
Пишуть, що все працює
https://www.olx.ua/d/uk/obyavlenie/magnt...earch%7Corganic
простіше купити щось гарне з касетою і вставити туди МР3, або одразу на losseless замахнутися як я і забути про ті касети )
https://uarl.info/forum/index.php?topic=330.msg2666#msg2666
А цікаво а касети з музикою а-ля диско80 теж мабуть у когось е? Теж мабуть би прикупив але без дисків, чисто касети послухати
...
нє, я не пропоную, а підказую що може підійти під запроси)
Ех... А я вже було подумав, що знайшов.
Проблема в тому, що живих їх майже не знайти