autoua
Это мобильная версия форума. Перейти на обычную версию форума ×
Вход
Autoua.netФорумКурилка

Хтось може пояснити логіку тих, хто дзвонить через Viber

Smap | Достоевский ***
21 апреля 2026 в 16:09
або WhatsApp, або Telegram, на мобільні номери, при цьому, будучі всередині України?
Я ніфіга не можу знайти пояснень. Єкономія? Ніфіга - тарифи зараз такі, що там тих хвилин для розмов просто куча. Зручність? Тоді в чому? Це ж повна дурня, коли трапляються постійні знеструмлення і не те, що мобільний інтернет не працює, голос інколи не працює, дзвонити з мессенджера на мобільний номер і дивуватися, що їм не відповідають.
Який в цьому сенс?
Khimik | Супер писатель! **
Re: Хтось може пояснити логіку тих, хто дзвонить через Viber
[Re: Smap] 21 апреля 2026 в 16:25
Є купа місць в Україні без покриття, зате з Старлінком
Daugava | V.I.P ***
[Re: Smap] 21 апреля 2026 в 16:30
Кілька варіантів з життя.
1. У мене в офісі є кілька місць, де мобільне покриття так собі, а в часи відключень 2022-2023 взагалі часто було відсутнє, тому нарід просто звик до WiFi та месенджерів.
2. Більшість спілкування давно перейшло в чати, той не частий момент, коли потрібен голос, простіше зробити безпосередньо з месенджеру, з якого відбувалося спілкування.
3. Параноя. Хтось певний, що тов.майору слухати його в Телеграм буде складніше, ніж через телефон.
axon | Михалыч **
[Re: Smap] 21 апреля 2026 в 16:51
Smap 21.04.2026 16:09 пишет:

або WhatsApp, або Telegram, на мобільні номери, при цьому, будучі всередині України?
Я ніфіга не можу знайти пояснень.

у мене в Києві на 20 поверсі практично відсутній київстар, точніще він є, але в одному куту квартири - 1 палка на телефоні.
І що мені робити?
BOYMEN | СуперСтар *
[Re: Smap] 21 апреля 2026 в 17:12

Я ніфіга не можу знайти пояснень. Єкономія? Ніфіга - тарифи зараз такі, що там тих хвилин для розмов просто куча. Зручність? Тоді в чому? Це ж повна дурня, коли трапляються постійні знеструмлення і не те, що мобільний інтернет не працює, голос інколи не працює, дзвонити з мессенджера на мобільний номер і дивуватися, що їм не відповідають.
Який в цьому сенс?

Питання на 100 балів
Djohny | V.I.P **
[Re: Smap] 21 апреля 2026 в 17:22

Який в цьому сенс?

скажу за вайбер: ситуація, прислали вайбером номер, без збереження його в телефонну книгу можеш позвонити тільки вайбером. Тільки коли він вже у контактах тоді з'являється опція набрати через мобільну мережу.. Отак плавно мої контакти вже 5+К
Smith80 | патриарх *
[Re: Smap] 21 апреля 2026 в 17:35
99% комунікації через вотсап за два крайні роки
NID | Достоевский **
[Re: Smap] 21 апреля 2026 в 17:36
У мене є пояснення.
Так роблять власники огризків в яких нарешті, декілька років тому, дві сім-карти стали можливі, а вибрати з якої дзвонити в цей самий момент, так і не стало реалізованим. ))
Yukon | старый писатель *
[Re: Smap] 21 апреля 2026 в 17:42
Якщо треба розмовляти і одночасно використовувати інтернет, або із зв'язку тільки старлінк.
ivatuning | Достоевский **
[Re: NID] 21 апреля 2026 в 18:03
NID 21.04.2026 17:36 пишет:

У мене є пояснення.
Так роблять власники огризків в яких нарешті, декілька років тому, дві сім-карти стали можливі, а вибрати з якої дзвонити в цей самий момент, так і не стало реалізованим. ))

В айфонах 2 сім карти з'явилися ще 8м років назад, ХS вже був з двома.
NID | Достоевский **
[Re: ivatuning] 21 апреля 2026 в 18:28
ivatuning 21.04.2026 18:03 пишет:

У мене є пояснення.

Тим більше.
Але з якої дзвонити вибрати можна тільки глобально в налаштуваннях, що бісить не реально.
Sillent | Супер писатель! *
[Re: Khimik] 21 апреля 2026 в 20:54
Khimik 21.04.2026 16:25 пишет:

ТАк для этого ж есть функция звонок через Wi-Fi
Z@B | V.I.P *
[Re: Smap] 21 апреля 2026 в 21:17
От Київстар зараз глючить знатно))
kkk_GAZ240 | Шкодоволгный Вазотавр *
[Re: Smap] 21 апреля 2026 в 22:21
Я багато контактів, особливо по закупам не зберігаю у контакти.
Або в мене є один телефон без сім карток Взагалі.
Rucha | Достоевский *
[Re: Sillent] 21 апреля 2026 в 22:52
Sillent 21.04.2026 20:54 пишет:

Ага, тільки він працює лише 10 хвилин після реєстрации в GSM/LTE мережі. Принаймні це справедливо для Vodafone. Користь від такого VoWiFi близько нуля. Ну і нащо ці пляски з бубном, коли можна просто подзвонити у Viber/WhatsApp/Telegram?
Змінено Rucha (22:52 21/04/2026)
Сапожник | Супер писатель! ***
[Re: Rucha] 21 апреля 2026 в 23:39
Rucha 21.04.2026 22:52 пишет:

Sillent 21.04.2026 20:54 пишет:

Ага, тільки він працює лише 10 хвилин після реєстрации в GSM/LTE мережі. Принаймні це справедливо для Vodafone. Користь від такого VoWiFi близько нуля. Ну і нащо ці пляски з бубном, коли можна просто подзвонити у Viber/WhatsApp/Telegram?

нормально все працює у водафон. Завдяки voWIFI нарешті дозволив собі заблокувати усі вхідні через месенжери. Ще бісить, що велика кількість дзвонарів вважає нормальним спілкуватися через гучний зв'язок.

Пм,Але, якщо я зрозумів коректно перший пост, то автора цікавили питання не про тих, хто дзвонить вайбер на вайбер, телега-телега, а про тих, хто з месенжерів дзвонить на мобільні номери
Leshik | энтузиаст **
[Re: NID] 22 апреля 2026 в 07:46
NID 21.04.2026 18:28 пишет:

ivatuning 21.04.2026 18:03 пишет:

У мене є пояснення.

Тим більше.
Але з якої дзвонити вибрати можна тільки глобально в налаштуваннях, що бісить не реально.

Єм, вже пару років, як є можливість вказати, з якої сімки робити виклик. І там, де звичайна телефонна клавіатура і в списку викликів, на кнопочку info і вказуй sim line.
andrey_spec | Супер писатель! ***
[Re: Leshik] 22 апреля 2026 в 09:43
Поясню. військові зазвичай звонять через мессенджери, щоб зменшити ризик прослуховування. Друга категорія - люди, які в наш час не знають, стоять вони на прослуховуванні і на всякий випадок спілкуються через месенджери.
Абрвалг | IesuiT **
[Re: andrey_spec] 22 апреля 2026 в 09:57
Вроде ТС интересовался зачем люди из вайбера звонят на ( к примеру) киевстаровские номера, это же платно.
А ХЗ зачем...

По поводу того, что телефон слушают, а вотсап типа нет, что то я сомневаюсь в этом, откровенно говоря.
andrey_spec | Супер писатель! ***
[Re: Абрвалг] 22 апреля 2026 в 10:20
Абрвалг 22.04.2026 09:57 пишет:

Вроде ТС интересовался зачем люди из вайбера звонят на ( к примеру) киевстаровские номера, это же платно.
А ХЗ зачем...

По поводу того, что телефон слушают, а вотсап типа нет, что то я сомневаюсь в этом, откровенно говоря.

Одна справа - записати голос, що йде по ЖСМ, інша справа - виділити дзвінок з Інтернет-трафіка. І зовсім третя справа - зламати шифрування від фейсбуку чи сигналу.
Autoua.netФорумКурилка

Додаткова інформація
Модератор:

Рубан, moderator, Bivaliy, Sergu44o, BorisB 

1 користувачів і 14 що побажали залишитися невідомими читають цей форум.

Переглядів теми: 1665