де? треба 195/60 16"
літні або всесезонні ( як варіант якщо не буде 60 то 55 профіль)
дякую
маю негативний досвід з БУ шинами.
часто пропонують дуже старі. також різних років.
можливо краще щось простіше але нове?
+1, купляв два рази на різні авто, дуже проблематично знайти щось адекватне, мій висновок - краще дешевші нові
а дешеві нові - то китай чи росава?
є люди які продають ...4 річні
якщо без латок та великого зносу, то чому б ні?
Корея/турция/словакія/словенія....
Не варто... за рік вже на викид буде, бо їздити на ній неможливо буде.
я на 6-й рік незважаючи на знос міняю. набридол викидати зношену на 30-40%% резину, то перейшов на всесезонку. На сузуке вже 4й рік, а зносу і половини нема

+1, купляв два рази на різні авто, дуже проблематично знайти щось адекватне, мій висновок - краще дешевші нові
Там є лайфхак - крім того, що ви маєте розбиратись в щинах, купляти можна лише у приватного продавця. Купівля у людей, або фірм, які професійно цим займаються - це вживані шини по ціні нових, або старий хлам з перебитими датами.
Корея/турция/словакія/словенія.......
Корея/турция/словакія/словенія....
Не варто... за рік вже на викид буде, бо їздити на ній неможливо буде.
я на 6-й рік незважаючи на знос міняю. набридол викидати зношену на 30-40%% резину, то перейшов на всесезонку. На сузуке вже 4й рік, а зносу і половини нема
так "за рік вже на викид буде, бо їздити на ній неможливо буде." и при этом "На сузуке вже 4й рік, а зносу і половини нема"
чему верить?
опять же кто как ездит
я зимнюю выбросил через 11 лет. протектора еще ого а от времени резина пошла мелкими трещинками
причем шиномонтажник забрал себе, скорее на продажу ибо там валялись еще старее и убитые
летняя сейчас тоже 8й год, решил сезон докатать и потом выбросить
едет нормально, не бьет, не тянет
... Як ви так їздите? У мене антирекорд був за один місяць -4 мм по горам, потім продав ). Хіба що гума, яка з салону йде служить довше - важка і шумна, але невбиваєма
де? треба 195/60 16"
дякую
де? треба 195/60 16"
дякую
На олх валом складів б/у резини, де можна приїхати та вибрати.
Щось купити на зразок мишки чи гудіка в ідеальному стані з 90% остатком протектора з ціною в 2-3 рази дешевше від нової - запросто.
Бо виходить, що як як останній лох купую нову гуму, при цьому вибираючи максимально свіжу дату, а тут майже те саме в 2-3 рази дешевше.
А якій вік у того ідеального стану?Бо виходить, що як як останній лох купую нову гуму, при цьому вибираючи максимально свіжу дату, а тут майже те саме в 2-3 рази дешевше.
А якій вік у того ідеального стану?Бо виходить, що як як останній лох купую нову гуму, при цьому вибираючи максимально свіжу дату, а тут майже те саме в 2-3 рази дешевше.
а зачем вы шины с максимально свежими датами выбираете???
В чем смысл???
Шины 1-2 - х лет хранения обычно дешевле, иногда - ощутимо...
при хранении в условиях "закрытого" склада шины любого производителя хранятся с заводской гарантией = 5 лет...
Якщо склад з приблизно сталою температоруою то ок, а якщо типовий металевий ангар як у більшості шинних складів, де літом як у пеклі, то таке собі зберігання. А ще шини лежать стосами одна на одній по декілька десятків у висоту, оті що знизу можуть помітно деформуватись за час зберігання, але кого ж це хвилює, правда? Головне щоб дешевше.![]()
де? треба 195/60 16"
дякую
На олх валом складів б/у резини, де можна приїхати та вибрати.
Щось купити на зразок мишки чи гудіка в ідеальному стані з 90% остатком протектора з ціною в 2-3 рази дешевше від нової - запросто.

але мені було пофік в різниці в пару процентів зносу.
ясно...вы, судя по всему, ни разу не были на складе шин...
1. для шин, как впрочем для любых резиновых изделий главное, чтобы на них не попадали прямые солнечные лучи
остальное - температура и т.д. - от лукавого...тем более, что в наших краях не бывает, чтобы температура была долгое время была ниже -20 градусов и выше 40 градусов.
2. для общего развития: обычно шины в стопках больше 10-12 шин не хранятся, т.к. большая вероятность того, что большая стопка завалится...и забрасывать шины на верх стопки - это еще тот треш, особенно когда они больше 16 - 17 диаметра...
Навіть 10-12 шин це нормальна така вага на ту, що з самого низу, ообливо коли вона там місяцями лежить. До речі, якщо погуглити фото складу шин, то з ходу такі всі склади зі стелажами, шини всі правильно зберігаються, а по факту треба дивитись фото складів б/в шин, отам реальна картина як зберігаються нові шини на складах, принаймні в нашій країні.
де? треба 195/60 16"Нашо воно здалось оте б.у.
дякую