autoua
Это мобильная версия форума. Перейти на обычную версию форума ×
Вход
Autoua.netФорумВирішення побутових проблем

Заміна номера КС на іншого оператора

Tito | опытный писатель ***
2 мая 2026 в 14:57
Номер КС вже більше 15 років, але КС ..... Як можна замінити на іншого оператора. Зараз на ньому підвіс КС -ТВ, телефонні, та Інет, за все 300грн. Пробував цікавитись Водафоном, там якісь заоблачні тарифи.. Може чогось не знаю, або може посередник є у нас?
GreenMile | V.I.P ***
Re: Заміна номера КС на іншого оператора
[Re: Tito] 2 мая 2026 в 16:25
Tito 02.05.2026 14:57 пишет:

Номер КС вже більше 15 років, але КС ..... Як можна замінити на іншого оператора. Зараз на ньому підвіс КС -ТВ, телефонні, та Інет, за все 300грн. Пробував цікавитись Водафоном, там якісь заоблачні тарифи.. Може чогось не знаю, або може посередник є у нас?

Бесполезно, у всех одинаково все. Есть водафон, КС и Лайф, каждый раз как кто-то поднимает тарифы - смотрю куда можно спрыгнуть - фиг там, у всех так же фигня, максимум замануха на 3 месяца при переходе, а потом та же цена.
Единственный вариант - это корпоративный номер со своими тарифами, тут продавали в рекламе, но там тоже свои нюансы есть, т.к. номер тебе не принадлежит по сути.
Змінено GreenMile (16:26 02/05/2026)
nickka | продавець овочів **
[Re: Tito] 2 мая 2026 в 17:09
Я от подивився що мені Лайф пропонує: 190 грн максі там інет 20 гіг і 750 хвилин на Лайф і 750 на всіх інших, смс немає. За 300 грн тариф Л домашній інет, Лайф ТБ. Ну і далі 350 і т. Ін. Якщо покриття Лайф влаштовує. Бо кс дійсно задрало, я їх тримаю поки тариф 200 грн та і в селі по 1 вишці так коли одна не працює, то інша може працювати. Водафон так вишку і не поставив за стільки років, іде лісом.
GreenMile | V.I.P ***
[Re: nickka] 2 мая 2026 в 17:54
nickka 02.05.2026 17:09 пишет:

Я от подивився що мені Лайф пропонує: 190 грн максі там інет 20 гіг і 750 хвилин на Лайф і 750 на всіх інших, смс немає.

Где это такая цена за "Максі"? Он стоит 270, если переносишь номер, а стандартная цена 400 грн.

За 190 есть только "Турбота" для людей 55+.
Змінено GreenMile (17:55 02/05/2026)
nickka | продавець овочів **
[Re: GreenMile] 2 мая 2026 в 20:05
У мене в додатку лайфа. Значить це спец пропозиція на скількись місяців. Я на турботі зараз.
Розгорнув максі і там багато дрібним шрифтом. Для перенесених номерів інших операторів 190 грн. Якщо сплатити наперед також. Якщо персоніфікуватися....
Змінено nickka (20:09 02/05/2026)
YSK | V.I.P **
[Re: Tito] 3 мая 2026 в 08:43
Хз як кругом, але там де я + в селі, КС виправились. Десь з місяць зв'язок реально топ, реально LTE без постійного перескакування на 2G. З'єднання миттєве, якість голосу на рівні Тімс чи інших застосунків. Є ще Лайф, але він ніякий, у батька була їх сімка для інету, але з минулого року в селі Лайф тупо перестав працювати після чергового обстрілу, хоча той же КС і Водафон відновили зв'язок буквально на другий день.
Yuriy T4 | Достоевский ***
[Re: YSK] 3 мая 2026 в 09:42
Більше року тому Київстар вирішив що мало на мені заробляє і вирішив підвищити тариф зі 125 грн до 500 грн, при тому, розповідая, що то я сам у додатку набрав новий таріф... Спробував вирішити це питання в тязі 10 хвилин після отримання СМС о новом тарифі, но Київстар стояв "залізобенно" - "хто ми такі, щоб відміняти ваше бажання". Послав іх ..... (далеко). Перейшов на Лайф з номером - вже другій рік плачу по 180 грн за 4 тижня на Максі. Зв'язок не гірший за Київстар. Хай Київстар заробляє на ліках і такси, з мене він грошей більш не отримує...
Так, і коли виявляєшь бажання про перехід - зразу з'являються дешеві "скриті" тарифи - мені пропонували 175 грн, але хай з такою "політікою" идут ...
Autoua.netФорумВирішення побутових проблем

Додаткова інформація
Модератор:

AlMat, doctor_b, moderator, Outdriver 

2 користувачів і 52 що побажали залишитися невідомими читають цей форум.

Переглядів теми: 169