2016 155 т км Автомобіль з Європи, не битий, доглянутий із заміною мастила в редукторі. Нові літні шини на рестових дисках Круїз контроль, клімат 2 зонний, дистронік, утримання в полосі, автодощ, автосвітло, є порт швидкої зарядки. Ємність батареї 100%. Запас ходу 200-250 км, в залежності від режиму і стилю керування. Зауважень по автомобілю абсолютно немає. Вартість 11200$
Та едет он 200км. на заряде, по городу не по трассе в подходящую погоду и понятно без климата и очень аккуратно, у меня сейчас расход на БМВ i3s последнего рестала машина 8-10кВт в городе, 300км. на заряде он проезжает в смешанном режиме, кстати решила продать пофоткать нужно, Европа целая с небольшим пробегом и в максимально доступной комплектации.
Та едет он 200км. на заряде, по городу не по трассе в подходящую погоду и понятно без климата и очень аккуратно, у меня сейчас расход на БМВ i3s последнего рестала машина 8-10кВт в городе, 300км. на заряде он проезжает в смешанном режиме, кстати решила продать пофоткать нужно, Европа целая с небольшим пробегом и в максимально доступной комплектации.
Теоретически и Анджелину Джоли можно. А на практике - тьі или Бред Питт, или фантазер
Ви хочете сказати , що за 10 років батарея ні на процент не деградувала? І у неї розхід 10кВт на 100км? Фантастика!
я хочу сказати що це результат діагностики у офіціала, не більше, не менше.
Про розхід 10квт це як ви так цікаво вирахували ? В стандартному режимі по Києву із кліматом я проїжджаю 190-200 км зараз. По трасі також, за умови їзди не швидше 90 км/ год.
а 12 це так принципово? від 10ти. Тим більш розхід залежить від багатьох факторів. Я навіть в 12кВт не вірю. Такий розхід можливий якщо гладити педаль газу, іздити без клімата і не більше 80км\г. І да, тільки літом.
а 12 це так принципово? від 10ти. Тим більш розхід залежить від багатьох факторів. Я навіть в 12кВт не вірю. Такий розхід можливий якщо гладити педаль газу, іздити без клімата і не більше 80км\г. І да, тільки літом.
Мої зауваження лише до того, що не потрібно тут тримати всіх за дурнів. Як тільки хто продає ДВС авто - одразу магічні 180тис.км пробігу, не битий не фарбований і тільки пригнаний з Європи, на якому бабуся їздила в церкву. Так вже і по електричкам та сама волинка.
Мої зауваження лише до того, що не потрібно тут тримати всіх за дурнів. Як тільки хто продає ДВС авто - одразу магічні 180тис.км пробігу, не битий не фарбований і тільки пригнаний з Європи, на якому бабуся їздила в церкву. Так вже і по електричкам та сама волинка.
я двс не продаю, магічні пробіги не пишу, знову ж таки не розумію до чого тут це. якісь бабусі ??
моя цитата "Запас ходу 200-250 км, в залежності від режиму і стилю керування."
яка ґрунтується на власному досвіді. А все решта ваші фантазії.
я двс не продаю, магічні пробіги не пишу, знову ж таки не розумію до чого тут це. якісь бабусі ??
моя цитата "Запас ходу 200-250 км, в залежності від режиму і стилю керування."
яка ґрунтується на власному досвіді. А все решта ваші фантазії.
В мене був "соплатформеник" й не один. Айонік дійсно економний відносно конкурентів. Але щоб проїхати на ньому 200, а то й 250 км, потрібно, вибачаюсь, м'яти в'яленького за кермом. То не їзда. Та й за 10 років батка краща не стала. Тим паче там легендарні "надувні" LG першої генерації. Чи ще SK Innovations (що ще гірше). І ота ємність +10% - це шлях до великого бабах. Давайте не будемо розвивати цю тему, бо мій флуд Вам не сподобається ))
Автівка непогана, але якщо Ви проїжджаєте навіть 200 км, середньостатистичний користувач проїде в комфортних умовах 120-150 км. Потрібно ще буфер мати. 250 - то взагалі не їзда, а "дуже хочу продати авто".
В мене колись був пасат 3,6, я якось через ремонт доріг за 100 км 6 л витратив. Але я точн оне писав, що в нього розхід 6 л на 100 км )
яка ґрунтується на власному досвіді. А все решта ваші фантазії
Фантазії ж у всіх свої Вибачте що не зовсім по темі. Але чому тоді в телефонах, ноутбухах, та і взагалі у всьому що працює від акб такого не буває, а все навпаки? Бо як не почитаєш, то в електричках з роками батареї тільки молодіють та краще стають
яка ґрунтується на власному досвіді. А все решта ваші фантазії
Фантазії ж у всіх свої Вибачте що не зовсім по темі. Але чому тоді в телефонах, ноутбухах, та і взагалі у всьому що працює від акб такого не буває, а все навпаки? Бо як не почитаєш, то в електричках з роками батареї тільки молодіють та краще стають
Тут я на стороні ТС. В ноутах та телефонах немає охолодження. Так, літій старіє з часом, але зазвичай в гаджетах йому "допомагають" юзери. Та й заряд до 80% тільки зараз почали в девайсах популярізувати. В електроавто це давно.
І я про те. У мене Тесла Модел S із батерею 70кВт (залишок, до речі за 10 років, 63кВт) і я на ній проїзжаю тільки 250км і це зараз. Взимку було менше 200т. Стиль пілотування ніразу не тошнот. По тарсі 110-120 інколи і 150. Так менше 15кВт ніразу не бачив. Вірніше це намагався добитися мінімального розходу. А так 19-21кВт середній з кліматом і ні вчому себе не обмежуючи. Так с-ка не саме економічне авто, але не думаю, що корейці змогли із тих же аккумів пальчикових витягнути набагато більше енергії і розходу.