У звязку з виробничою необхідністю для дальніх поїздок потрібен електромобіль класу SUV з великим запасом ходу ( 500+км на одному заряді).
Запропонуйте щось для розгляду.
Наперед вдячний.
Выбор не велик) Ривиан остальные 500 в + не едут, ну разве что условно Тесла Х та что лонг-рендж + это переходная в 20 году было какое то количество.
Выбор не велик) Ривиан остальные 500 в + не едут, ну разве что условно Тесла Х та что лонг-рендж + это переходная в 20 году было какое то количество.
Не поїде Х лонг-рендж + 500 км. Київ - Дніпро завжди з зарядкою по дорозі. Але навіть під час блекаутів це проблемою не було. Можливо везло, не знаю.
А у вас белый лонг-рендж или лонг-рендж+ ?

это какая скорость?
110-120 круиз?
17.83кВт у нее расход средний на 100км. Х 5 = 89.15, должна проезжать если не торопится, у нее моторы обновленные от 21 года должны быть.
Там еще вроде как Матч-е монопривод с 100 кВт баткой далекобоен.
Из екзотики - Lucid проедет и больше
это какая скорость?
110-120 круиз?

Оце я такого собі хочу замість якогось Болта. Там є варіант із 76 батарейкою і 98.
Хочу 98, і хочу 24-25 рік. Трохи різновид за потужністю і приводом, в ідеалі це задній привід. Але тут щось нічого толкового нема за адекватну ціну зробленого, із США замовляти може прийдеться якось, почекав би поки приїде.
17.83кВт у нее расход средний на 100км. Х 5 = 89.15, должна проезжать если не торопится, у нее моторы обновленные от 21 года должны быть.
Должна, но не проезжает. Буфер около 5 Квт, деградация за 5 лет 8-10%, ну и ехать абсолютно без запаса хода никакого желания, поэтому 20-30 минут подышать воздухом в дороге совсем не проблема. Тем более на зарядках обычно не нужно нюхать выхлоп фур и стоять в очереди с жующими бутерброды дальнобойщиками.
Оце я такого собі хочу замість якогось Болта. Там є варіант із 76 батарейкою і 98.
Хочу 98, і хочу 24-25 рік. Трохи різновид за потужністю і приводом, в ідеалі це задній привід. Але тут щось нічого толкового нема за адекватну ціну зробленого, із США замовляти може прийдеться якось, почекав би поки приїде.
это какая скорость?
110-120 круиз?
110-120 круіз це для електрички явно не оптимальний розхід, спробуй на жінчиному EUV, побачиш
80-90 тошнити то проїде багато, а дай 110-120 - уже не то пальто, будеш плакати і знову роліки в ютуб знімати де твоє V8![]()