Я, звісно, схильний вибачати людям косяки, бо не косячить лише той, хто
Але багато двокольосних, таке враження, дійсно вважають себе безсмертними.
Нинішні покатеньки, щоб трохи розвіяти бентегу буття. І потестувати машина. Бо ремонтував абс, асд (гідроблоку диференціала), і всяке таке. Як показав прохват - не все успішно, але Тося крута, Тося зробить )
Перший просто обганяв мені в лоб через суцільну смугу. Нє, ну а шо, два колеса дають перевагу в русі, ви не знали?
Добре, що кермо в 124-го - таке, як треба кермо. І підвіска теж вся нова. А якби то був старий корч?
Далі я стояв на світлофорі, бажаючи натиснути на праву педаль. Ну от було таке бажання, все в межах правил. Нема у нас в правилах заборони натиснути на праву педаль. Є заборона перевищувати швидкість, але я ж стояв на світлофорі, нічого не перевищував.
І коли вмикається жовте, а світлофор там справа, і я, зрозуміло, дивлюсь на нього, і вже переношу ногу з гальм на оту саму педаль, зліва мене випереджає з грубим порушення Правил мотопіда... цикліст, і щастя, що я встиг зреагувати, цю саму педаль привідпустити. Бо розмазати по асфальту дурника в мене сьогодні не було бажання ніякого.
Цуко, дебіли, схаменіться. Якщо хочете вбитись - ну вбийтесь об стіну, об дерево, об стовб. Ну я тут при чому, га?
http://youtu.be/UHwyUpeAmR4?si=IH5qqqRKjePbLr8L