Мав в свій час китайця, Джилі СК2, загалом якби не кузов, за яким доводилось дуже ретельно доглядати та періодично антикорити і завдяки цьому кузов був абсолютно живий на момент продажу, а це майже 12 років і 200 пробігу, то можна сказати цілком нормльне бюджетне авто. Звісно під кінець моєї експлуатації почали відчуватись проблеми саме з орігінальними запчастинами яких по аналогам просто не існувало. Єдине хоч на розборі цих авто трохи було, бо продалось їх не мало.
А от що станом на сьогодні? Купа марок і моделей, які я вже навіть не намагаюсь запам'ятати. От чув байки, наприклад за попереднє покоління Тіго 4, ніби як оцинковка, всі діла, а тут буквально пару тижнів тому зустрів ексземпляр з гнилими дверима і арками. Ну ок, Чері, на них хоч запчастини якісь є і в цілому можна експлуатувати. Але як з отим зоопарком електричок? Попадаються регулярно відоси про те, що сайленти ходять по 8 ткм, запчастини тільки під замовлення, захмарна вартість кузовщини.
Ні, я не хочу собі ще раз китайця, мені цікаво як воно в експлуатації те чудо нинішнього китайпрому? Бо єдине, що реально змінилось - китайці навчились малювати авто, пхати всі можливі плюхи, але з ходовою в них повний провал, бо досвід інженерів, того ж ЖМ чи ВАГ, купа патентів і тд, воно не приходить за рік чи 2, чи навіть 10.