мені здається що у нього енергоспоживання як у зварювального апарату?
мені здається що у нього енергоспоживання як у зварювального апарату?
з чого б це? це ж не реб на 50-100 ватт, це ж приймач з екраном...
чисто на логіці.
Може там БМС шлак? бо з нормальною розряжається майже рівно, якщо батарейки не повне лайно.. або якщо в розряді не полежав півроку-рік коли вже працює хімія а не електрика...
Бо у мене 1 батарейка була тупо з нульовою напругою а інша 2.5 В.
Бо у мене 1 батарейка була тупо з нульовою напругою а інша 2.5 В.
Батарейки паралельно підключені? То в тій, що нуль пісок замість потрібного наповнення. А інша просто розрядилася глибоко. У мене подібне було з лазерним рівнем, одна батарейка 18650 з піском всередині (для ваги), а друга з ємністю близькою до 1 а/г. Впаяв старенькі елементиз ємністю 2 - 2,2 і тепер заряду достатньо для безперервної роботи на 2 дні.
Так- я читав цей фрагмент мануалу, але не було часу перевірити струм споживання - тоді б у мене питань стало меньшемені здається що у нього енергоспоживання як у зварювального апарату?
чисто на логіці.
Може там БМС шлак? бо з нормальною розряжається майже рівно, якщо батарейки не повне лайно.. або якщо в розряді не полежав півроку-рік коли вже працює хімія а не електрика...
Час роботи: до 12 годин на одному заряді.
Елементи живлення: може функціонувати з одним чи двома акумуляторами (один дає до 3 годин, два — до 6 годин у деяких модифікаціях пристрою).
Зарядка: через порт Type-C, час зарядки становить 1 годину
, просто хотів дізнатись може у когось аналогічні проблеми. Бо детектор відносно рідкісний, зазвичай волонтери інші моделі привозять.
Так- я читав цей фрагмент мануалу, але не було часу перевірити струм споживання - тоді б у мене питань стало меньше...
чисто на логіці.
Час роботи: до 12 годин на одному заряді.
Елементи живлення: може функціонувати з одним чи двома акумуляторами (один дає до 3 годин, два — до 6 годин у деяких модифікаціях пристрою).
Зарядка: через порт Type-C, час зарядки становить 1 годину, просто хотів дізнатись може у когось аналогічні проблеми. Бо детектор відносно рідкісний, зазвичай волонтери інші моделі привозять.

Ну розповіси результат.
А щодо ВНАшки - компактний та багатофункціональний прилад, але не дуже стабільний та по наводках гуляє точність. Краще міряти на вулиці