Що ж все не так то тобі
, розповідала і ще раз розповідаю, хоча не сильно розумію до чого воно тобі треба ну то таке мені не сложно
я хочу замінити свою Ску на Х або може бути Рівіан, С 21 року у мене, міняти її логічно хоча б на 22-24 це за бюджетом +- 45000 не гривень, для цього мені потрібно на початку продати Ску, залишатися без машини я не можу і не хочу, а зважаючи на те, що мені потрібно на чомусь їздити поки у мене цей машинообмін відбуватися буде
+ автопарк трохи свій оновити вирішила і продала БМВ ай3с 19 замість якого теж потрібна машина ось за планом вибрати по прибутті між Болтом і вибрати по прибутті між Болтом та Іоніком що залишиться замість БМВ.
А Х зіграла цей тому що пересидіти після продажі С до появи Х мені набагато зручніше, комфортніше та приємніше на Х 18 року ніж на Болті 23 чи Іоніці 24
ось що тобі тут незрозумілого можеш чітко пояснити
???
А взагалі у продажу будуть всі 4 машини С 21, Болт 23, Іонік 5 24 і Х 18, С на обліку, а інші я навіть ставити на нього не збираюся без необхідності наприклад за кордон виїхати, я і на червоних номерах чудово пересуватися буду, а якщо всі в дорозі куплять то як би теж не засмучусь.
Ти містер очевидність стеж за своїми двома болтами а не мною
, а я вже років 16 на машинах "навариваюсь" і поки відходити від цього не планую, нічого я правда ні кому не замовляю ну таке, а ось такі битки як твої обидва Болти я собі їздити на аукціонах не граю!!!
Змінено seksinika (00:43 14/06/2026)

Редагувати

Відповісти

Цитувати