Нормальним - мається на увазі повноцінний в якому можна плавати, а не каркасний в який залазить стрьомно або купель 2х2.
Дякую
. По цінами адекватне, якщо це можливо.
. По цінами адекватне, якщо це можливо.
Воєводино. Гуглиться
Дякую, подзвонив в готель де зупинявся автор каналу, номера не великі, балкону немає, кондиціонера немає ( із слів власниці і не потрібен), холодильника немає, басейна поки немає, але планують.
Найшов варіант біля Поляни.
Але саме місце Східниця непогане по довжині маршруту.
З місцями швах, майже все зайнято.![]()
Воєводино. Гуглиться
там вже є басейн? Давненько там був, тоді ще не було у них. До того ж, це Закарпаття і їхати на 2-3 години довше, ніж у ту ж Східницю
Дякую, подзвонив в готель де зупинявся автор каналу, номера не великі, балкону немає, кондиціонера немає ( із слів власниці і не потрібен), холодильника немає, басейна поки немає, але планують.
Найшов варіант біля Поляни.
Але саме місце Східниця непогане по довжині маршруту.
З місцями швах, майже все зайнято.![]()
Сезон схоже. В травні людей було мало, місць валом. Той лофт хауз я розглядав, але зупинило саме відсутність холодильників в номерах, дивне рішення якщо чесно.

Ми самі в шоці, типу якщо потрібно то несіть продукти, тільки небагато нам (власникам) ми в себе розмістимо в хододильнику.
Плюс чайника немає, гарячу воду вони приносять.
Тільки причина в іншому мені здасться, їм фіг кВт дали на будинок. Тому чайників немає, кондиціонерів немає, холодильників немає.![]()
Воєводино. Гуглиться
там вже є басейн? Давненько там був, тоді ще не було у них. До того ж, це Закарпаття і їхати на 2-3 години довше, ніж у ту ж Східницю
це ж коли ти там був?
бо я був в 12му році і басейн вже був.