Камради, вітаю.
Можливо хтось ставив басейн на дачі? Цікавить що потрібно врахувати чи який краще обрати. Потрібен не дуже великий басейн. Можливо якісь поради надасте...

В мене є. Стаціонарний 6х3... Що потрібно враховувати - бюджет.прям зливання проблема.. якось 5т стікають в землю через 1дюйм отвір пробки. а от зливання стаціонарних - то може бути не тільки пригодою (там обсяги інші), але і призвести до пошкоджень і навіть повного знищення басейна.
Стукайся камраду juiT, він басейни обслуговує(вав).
А так вкажи які в тебе умови - вода яка, куди зливати на зиму... А то для прикладу в мене є колега в якого є бас. А ось зливати його це ційлий процес. В мене з цим ніякої проблеми - в дворі зроблена зливова каналізація для збору дощових стоків з виходом в річку.

. Мені на ДР діти подарували, зацінив. Хоч я і люблю самостійно чистити бас (такий собі ритуал), але робот то допомога – закинув і пішов.
та дехто не думає і як набирати, бо одна справа будинок, що споживає до 0,5т на добу, інша набрати 5т (а є каркасніки на 10т, про стаціонарні то взагалі окрема тема) - як скважина з насосом переживуть (цього літа вирішив прискорити процес - до насосної станції приєднав 32 трубу і напряму в басейн - напор не дуже потужний, але і хата без води, тож довелося трохи прикрити отвір на басейн, щоб хоч щось в будинок подавалося. зливати можна через тонкий шланг більше доби, можна прокинути кудись далі той шланг.
Але за звичай ті хто в перше думають про басейн про злив його не думають.
то вперся в той факт що в сезон десь цю конструкціяю потрібно зберігати. Ділянка не резинова.

але я зливаю тон 20 і так він зимує, потім набираю. 11й рік стоїть, але це вже напевно його останній сезон
, завжди прозора, по витратами: трохи альгіцида в тиждень і 1-2 таблетки хлору на 60м3.
Камради, вітаю.
Можливо хтось ставив басейн на дачі? Цікавить що потрібно врахувати чи який краще обрати. Потрібен не дуже великий басейн. Можливо якісь поради надасте...