Головна умова - без проблем з коробкою і двигуном. Кузов (розумію що це їх слабке місце) чим краще - тим краще
ГУР і пічка також мають працювати.
Ціна - хотілося б 2000 +/-
Писати в особисті або дзвоніть на О9З7542ОО6
вони згнили вже давно разом коробкою і двигуном
шукай QQ більше шансів
шукай QQ більше шансів
шукай QQ більше шансів
дивися 5 штук QQ
гнилі як і Матізи
з живих Рвон Р2, але там цінник Х2,5
QQ - китаєць - ні в якому разі)
Знаю що равон краще, більш того равон вже є, але надо ще саме матіз)
Живі(переварені або збережені) ще є, але за цінник 3500+ мені не підходить, тому і шукаю компроміс ціна/стан.
Нещодавно був варіант за 1700 в дуже пристойному стані, поки розмірковував його вже забрали... Тепер передивившись багато по цінам від 1500 до 2400 розумію що то "був скарб"(с), але треба швидше думати![]()
У мене теж була така ділема років 8 назад, бюджет тоді був 3000, за ці гроші всі матізи були вже переварені та після капіталки, на деяких проїхався, треш, в двух словах гудить і нікуди не їде. Потім звернув увагу на мітсубіші кольт 2006 року, по низу ринку за 4000 на роботі, з першого перегляду він мені сподобався, в порівнянні з матізом небо і земля, кольт навіть на сьогодні досить сучасне авто. Після покупки одразу замінив пильники амортів, ступичний та опорний підшипник. І далі за 7 років жодних ремонтів і жодних проблем з роботом. Минулого року продав за 3000. Це саме безпроблемне авто яке мені зустрічалось! Рекомендую!
Куплю сабж.
Головна умова - без проблем з коробкою і двигуном. Кузов (розумію що це їх слабке місце) чим краще - тим краще![]()
ГУР і пічка також мають працювати.
Ціна - хотілося б 2000 +/-
Писати в особисті або дзвоніть на О9З7542ОО6
У мене теж була така ділема років 8 назад, бюджет тоді був 3000, за ці гроші всі матізи були вже переварені та після капіталки, на деяких проїхався, треш, в двух словах гудить і нікуди не їде. Потім звернув увагу на мітсубіші кольт 2006 року, по низу ринку за 4000 на роботі, з першого перегляду він мені сподобався, в порівнянні з матізом небо і земля, кольт навіть на сьогодні досить сучасне авто. Після покупки одразу замінив пильники амортів, ступичний та опорний підшипник. І далі за 7 років жодних ремонтів і жодних проблем з роботом. Минулого року продав за 3000. Це саме безпроблемне авто яке мені зустрічалось! Рекомендую!
А Nissan Micra ? Теж у цій ціновій категорії.
Ще є пежо 206 + ал4, я гадаю цю коробку вже перестали лякатись.