Доброго дня. Як правильно експлуатувати авто з "мокрою" ДСГ? Чи доречно при розгоні скидати газ, "мотивуючи" перемкнутися на наступну передачу, чи просто давити і нехай вона сама переключає? Як правильно, або яку очікувати поведінку коробки, коли необхідно тримати авто від розгону з гірки, натискати тормоз чи достатньо відпустити газ?
Доброго дня. Як правильно експлуатувати авто з "мокрою" ДСГ? Чи доречно при розгоні скидати газ, "мотивуючи" перемкнутися на наступну передачу, чи просто давити і нехай вона сама переключає? Як правильно, або яку очікувати поведінку коробки, коли необхідно тримати авто від розгону з гірки, натискати тормоз чи достатньо відпустити газ?
Не думаю, що логіка мокрої відрізняється від логіки сухої. На спуску затяжному можна перевести в режим спорт, вона утримує передачу довше, не переключаючись на вищу
Не думаю, що логіка мокрої відрізняється від логіки сухої. На спуску затяжному можна перевести в режим спорт, вона утримує передачу довше, не переключаючись на вищу
не має режиму спорт так, на спуску можна в ручний режим перейти для утримання двигуном, але тут мова про короткі спуски в місті 100-150 метрів де є необхідність тримати постійну швидкість без розгону, піднявся умовно на 30 км/год, з такою бажано і вниз спуститись
так, на спуску можна в ручний режим перейти для утримання двигуном, але тут мова про короткі спуски в місті 100-150 метрів де є необхідність тримати постійну швидкість без розгону, піднявся умовно на 30 км/год, з такою бажано і вниз спуститись
Вистав круїз на 30, це дає підказку коробці, але для спуска довжиною в 150м не впевнений, що є сенс. Так само не має сенсу відпускати педаль газу в середині розгону.
15 років з мокрою ДСГ. Перечитав, а нічого не зрозумів. "Щоб Гондурас не турбував, його не треба чесати".) Коротше, не заважай розумному агрегату працювати...
15 років з мокрою ДСГ. Перечитав, а нічого не зрозумів. "Щоб Гондурас не турбував, його не треба чесати".) Коротше, не заважай розумному агрегату працювати...
P - паркінг D - їде вперед R - їде назад N - покатати/потягати Масло з фільтром міняти раз в 50-60 тис (я рекомендую Fuchs FFL-2) Наче нічого не забув.
напишу просто - не заважай машині їздити газ-тормоз за потреби, інше зробить мозг коробки
P - паркінг D - їде вперед R - їде назад N - покатати/потягати Масло з фільтром міняти раз в 50-60 тис (я рекомендую Fuchs FFL-2) Наче нічого не забув.
Если есть бабки- тапка в пол Если нет- ездить плавно. Никогда не узнаешь цену на маховик и сцепу. Расход очень удивит
Если нет- ездить плавно. Никогда не узнаешь цену на маховик и сцепу.
О да...
Помню была у нас одна клиентка. Ездила на классном еноте. Поменяла его на вроде дороже или нисан или рено с дсг. "Во я крутая, как клево"... а через недельку приезжает... ну и на тот момент комплект стоил примерно полмашины... С тех пор ездила на маршрутке ( ну довольно долго без машины пришлось обходиться)
О да...
Помню была у нас одна клиентка. Ездила на классном еноте. Поменяла его на вроде дороже или нисан или рено с дсг. "Во я крутая, как клево"... а через недельку приезжает... ну и на тот момент комплект стоил примерно полмашины... С тех пор ездила на маршрутке ( ну довольно долго без машины пришлось обходиться)
Синку це фантастика Рено і дсг ти щось наплутав. Дсг тільки на ваг ставлять
О да...
Синку це фантастика Рено і дсг ти щось наплутав. Дсг тільки на ваг ставлять
я деталі не пам'ятаю, вже старію. Щось схоже на мильницю з несуразними колесами
...Синку це фантастика Рено і дсг ти щось наплутав. Дсг тільки на ваг ставлять
Так ДСГ это уже нарицательное имя коробок. Типтроники ж тоже называют как тип коробки на всех марках авто, хотя это только Порш ставит. А так, да, у Рено доже есть преселективная коробка. И для простоты теперь на всех авто, что имеют такие коробки, их называют ДСГ, чтоб не уточнять. А по теме. Больше всего эти коробки бояться езды в пробках-тянучках. Когда нужно ехать на проскальзывании сцеплений, т.е. медленно и чуть притормаживая тормозом. тут или тормоз давить именно или плавно нажимать на газ.
На Вознесенському узвозі перемикаю в мануал і спускають на 1 або 2 передачі.
У тебе ж не DSG
Так імітація же . По Володимирському також норм, щоб не розганялась.
Не знаю як тойотівськи варіатори до цього ставляться, але от на варіаторах Jatco (Nissan, Renault, Mitsubishi) коробочники радять не користуватися мунальним режимом.
Не знаю як тойотівськи варіатори до цього ставляться, але от на варіаторах Jatco (Nissan, Renault, Mitsubishi) коробочники радять не користуватися мунальним режимом.
Jaco мені взагалі не рекомендували. Хоча не розумію, чому не можна користуватися, з чим це може бути зв'язано?