Є бажання придбати комплект Deye 6 кВт.
Може хто запропонує цікаву ціну, без варіантів почекати 2-3 тижні (місяць-два) з передплатою.
В ідеалі Київ з можливістю самовивозу чи доставки.
Оплату гарантую )
А на що ж тих 6 кВт хватить - декілька годин провести з кондиціонером![]()
Саме для блекаутів і цікавить. В моїх реаліях середнє споживання від мережі на день складає до 10 кВт навіть з бойлером і кондиціонером. Тому в розраховую що на освітлення і мінімальні прилади без кондиціонера і бойлера вказаного комплекту повинно вистачить.
Є бажання придбати комплект Deye 6 кВт.
Може хто запропонує цікаву ціну, без варіантів почекати 2-3 тижні (місяць-два) з передплатою.
В ідеалі Київ з можливістю самовивозу чи доставки.
Оплату гарантую )
А якою є нормальна ціна за цей комплект?
Теж розгладаю до купівлі і на НКОН виходить трохи більше 72тис
А якою є нормальна ціна за цей комплект?
Теж розгладаю до купівлі і на НКОН виходить трохи більше 72тис
+- така сама, тільки офіційна техніка з гарантією 60 місяців.
Три тижні тому було дешевше НКОНа, як буде в жовтні, я не знаю.
Я трохи не розумію суті оцього комплекту "Деє інвертор 6 + Деє акумулятор 5".
Інвертор може 6 кВт, акумулятор по-нормальному може до 4-4.5 кВт, моментальна потужність то нехай, ніхто при блекаутах стільки не споживає, але ж цього акумулятора не на довго вистачає, ну таке собі, в економ режимі 10 годин пересидіти.
Треба вже хоча би 2 таких акумулятори брати, 10 кВт*годин це вже хоч на щось схоже.
Так, місяць назад назад в нас можна було взяти дешевше, але всьо, вже розпродались
А я згодний з HDC1 - для потужного інвертора брати батарею меншої ємності, то моветон
Так, місяць назад назад в нас можна було взяти дешевше, але всьо, вже розпродались
А я не розумію "самозборок", от взагалі. Ні ціною, ні гарантією, ні надійностю.
А я згодний з HDC1 - для потужного інвертора брати батарею меншої ємності, то моветон
У Deye просто немає меншої потужності, тому ви також не розумієте)))
Я трохи не розумію суті оцього комплекту
Ну, теоретично є ж і інші пропозиції по інверторах