, але перебуваю у впевненості, що сучасні пралки, як й деяка інша ПБ, є недовговічними й не дуже якісними
Чи я помиляюся/відстав від реалій?....може таки є нові якісь надійні моделі на нашому ринку?
А що це за новий тренд такий, "викидати" пралку, яка перебуває у робочому/працездатному стані??
Сам би купив щось більш надійне за свій вертикальний Вірпул(що поки ще працює, але, через раз, але перебуваю у впевненості, що сучасні пралки, як й деяка інша ПБ, є недовговічними й не дуже якісними
Чи я помиляюся/відстав від реалій?....може таки є нові якісь надійні моделі на нашому ринку?
Планую придбати нову, стара працює, не протікає, по "косметиці" питання + чи то аморти ослабли чи хз - при відтисканні іноді вібрація та звуки, на смітник чи кудись можна її приткнути?
У військових постійна потреба на пралки. Якщо будете віддавати можу зайти куди віддати у ЗСУ.
А що це за новий тренд такий, "викидати" пралку, яка перебуває у робочому/працездатному стані??
Сам би купив щось більш надійне за свій вертикальний Вірпул(що поки ще працює, але, через раз, але перебуваю у впевненості, що сучасні пралки, як й деяка інша ПБ, є недовговічними й не дуже якісними
але перебуваю у впевненості, що сучасні пралки, як й деяка інша ПБ, є недовговічними й не дуже якісними
при замене подшипника я сломал фланец)). надеюсь найти барабан и восстановить. новую то купил, вся моргает и почти разговаривает. но сомнения в долгожительстве присутствуют)))відновити - це раціонально. про надійність час покаже, а це справді головна якість для пральки? наче головне це якість прання, на другому місці у кого шум під час роботи, у кого споживання ресурсів, ну і бажано стійкість до "нестабільності" живлення (зараз актуально).
+1
мой вертикальный вирпул не дожил до 30 лет 1 год, при замене подшипника я сломал фланец)). надеюсь найти барабан и восстановить. новую то купил, вся моргает и почти разговаривает. но сомнения в долгожительстве присутствуют)))
У військових постійна потреба на пралки. Якщо будете віддавати можу зайти куди віддати у ЗСУ.
Та тіки свисни... Мультіварки, пралки тіки свисни у групу - завтра прилетять заберуть, або одразу напишуть куди відправити ( за рахунок НП)
До мене як заїхали за компами, то чверть гаража забрали. І пралку стару і колеса, навіть що по одному... Ледь встиг назад затягти мамини меблі з дачі... вже в бус пихали...
Нову купив теж Вірпул?
Раптом згадав, що в мене попедній Вірпул відпрацюва десь теж років 30...а після нього, років вже з 10, працює Електролюх, але працює аби як(...буває зупиняється й стоїть думає півгодини-годину-підня...перезапускається, знов працює...краще би вже остаточно нагібнувся, а то й майстра не визвеш, бо у присутності майстра працює бездоганно)
яку купили нову?
бо мені потрібно буде купувати нову