хочеться щось з мінімумом гривна\кілометр. жадность перемагає
Змінено Карл7757 (16:36 02/09/2026)
це не терміново,може зимою подешевшають ,коли ,не буде світла..
це не терміново,може зимою подешевшають ,коли ,не буде світла..
Теслу лучше на те деньги бери.
у ліфа в новій будці батарея прокачана як в теслі? теплонасоси та живучість висока?
Шероле Болт.
Шероле Болт.
цікава машина вчора між РІВНЕ та Звягелем іхала кучерява дівчина на шевролє болт зі швидкистю 140...150 км\год ,не знаю чи довго їхала,чи місцева...
Шероле Болт.
цікава машина вчора між РІВНЕ та Звягелем іхала кучерява дівчина на шевролє болт зі швидкистю 140...150 км\год ,не знаю чи довго їхала,чи місцева...
Салон у ай3 реально комфортнее чем в Таеслы С
Шевроле Болт смотрите да и все, ну или Хундай Кона, в принципе +- тоже самое.
Чув що Тесли всередині барабан, шумки 0 і т.д., але невже настільки? Невже в S салон ще гірший ніж в і3?
Салон у ай3 реально комфортнее чем в Таеслы С
Чув що Тесли всередині барабан, шумки 0 і т.д., але невже настільки? Невже в S салон ще гірший ніж в і3?
Шевроле Болт смотрите да и все, ну или Хундай Кона, в принципе +- тоже самое.
Хюндай Кона якісь досить дорогі зараз. Але є шанс взяти авто +- 2019 року із поміняною батарейкою по відзивній, знайомий продає Кону таку із батарейкою 2023 року, правда комплектація бубен.
Доречі той хто купив мій Bolt EUV 2023 року до того їздив на Коні, правда із батареєю 40. Взяв Болт бо на Кону/Ніро із батарейкою 64 не вистачало грошей, а батарейка 40 - каже це навіть по Києву їздити впритик якщо багато маршрутів.