Може є в когось думки/інсайди про те, кого з провайдерів (що можливо меньш вразливі, мают ДЦ десь у погребі
) обрати?
) обрати?
Обирайте з тих, хто вже є у вас на площадці. Ніхто інший наразі нічого тягнути не буде.
Або купуйте Сталінк
Маю вдома основний канал від водафон.хоум(оптика)...поки працює без нарікань, але, враховуючи поточні обставини із вразливістю DC, думаю про підключення додаткового резервного каналу...я теж хотів підключити водафон але насайніка дома сказав що в домі його нема тількі ланет і воля і водафон а не буде бо щось там не вийшло зробити договір
Може є в когось думки/інсайди про те, кого з провайдерів (що можливо меньш вразливі, мают ДЦ десь у погребі) обрати?
![]()
Я промоніторив рекламні пропозиції - в першу чергу нав'язливу рекламу від КС, лайфа та води - більша частина міста не покрита в них, всупереч рекламі.
У трьох сусідніх будинках ланет є.
Я промоніторив рекламні пропозиції - в першу чергу нав'язливу рекламу від КС, лайфа та води - більша частина міста не покрита в них, всупереч рекламі.
А кооперація між сусідами - таке можливо технічно?
Через Віфі? Тільки найближчі сусіди. І це треба тестувати, як воно через стіни/перекриття проходить.
А кооперація між сусідами - таке можливо технічно?
Через Віфі? Тільки найближчі сусіди. І це треба тестувати, як воно через стіни/перекриття проходить.
можливо. у нас київський сусід в назві віфі написав пароль і всі хто хотів і до кого дістає могли підключатися.
у якості резерву добре мати такого провайдера як у мене тут, євролайн, але в Києві його немає. Заплатив хоч 20 грн - є інтерет, скінчилися гроші-немає. При потребі знову заплатив. для резерву саме те. схожа схема була у тріолана, можна було призупинити послугу на який хоч термін, потім відновити і все через кабінет, як у них зараз не знаю.