autoua
Это мобильная версия форума. Перейти на обычную версию форума ×
Вход
Autoua.net → Форум → Інформатика та побутова електроніка →

Резервний провайдер І-нету_Київ_кого надійного обрати?

igg | V.I.P **
29 сентября 2026 в 16:23
Маю вдома основний канал від водафон.хоум(оптика)...поки працює без нарікань, але, враховуючи поточні обставини із вразливістю DC, думаю про підключення додаткового резервного каналу...

Може є в когось думки/інсайди про те, кого з провайдерів (що можливо меньш вразливі, мают ДЦ десь у погребі ) обрати?
Smap | Достоевский ***
Re: Резервний провайдер І-нету_Київ_кого надійного обрати?
[Re: igg] 29 сентября 2026 в 17:49
Обирайте з тих, хто вже є у вас на площадці. Ніхто інший наразі нічого тягнути не буде.
Або купуйте Сталінк
alexkit | Достоевский *
[Re: igg] 29 сентября 2026 в 17:54
Посмотрел комплект старлинк стандарт 22-24тгрн и помесячно от 30 дол, если брать с Польши тыс 5 можно сэкономить
Daugava | V.I.P ***
[Re: Smap] 29 сентября 2026 в 19:08
Smap 29.09.2026 17:49 пишет:

Обирайте з тих, хто вже є у вас на площадці. Ніхто інший наразі нічого тягнути не буде.
Або купуйте Сталінк

+100. Спробуйте з'ясувати також де знаходиться опорна точка, до якої ви підключені, та чи резервовані і де саме основні потужності провайдера (але фіг він зараз це скаже).
Я готувався до такого переліку подій, тому до наявного Фрінет у 2022-му році підключив оптичну VEGA, хто ж знав, що вони обидва стануть Водафоном і у мене всі яйця включно з телефонами зберуться в один кошик. Фрінет потім ще більше 3-х років тримав мідь, але кілька місяців тому вирубів.
Igor71 | продавець прохолоди **
[Re: igg] 29 сентября 2026 в 19:34
igg 29.09.2026 16:23 пишет:

Маю вдома основний канал від водафон.хоум(оптика)...поки працює без нарікань, але, враховуючи поточні обставини із вразливістю DC, думаю про підключення додаткового резервного каналу...

Може є в когось думки/інсайди про те, кого з провайдерів (що можливо меньш вразливі, мают ДЦ десь у погребі ) обрати?

я теж хотів підключити водафон але насайніка дома сказав що в домі його нема тількі ланет і воля і водафон а не буде бо щось там не вийшло зробити договір
kkk_GAZ240 | Шкодоволгный Вазотавр *
[Re: Igor71] 30 сентября 2026 в 11:56
Я промоніторив рекламні пропозиції - в першу чергу нав'язливу рекламу від КС, лайфа та води - більша частина міста не покрита в них, всупереч рекламі.
harald67 | подсевший на форум **
[Re: kkk_GAZ240] 30 сентября 2026 в 12:06
kkk_GAZ240 30.09.2026 11:56 пишет:

Я промоніторив рекламні пропозиції - в першу чергу нав'язливу рекламу від КС, лайфа та води - більша частина міста не покрита в них, всупереч рекламі.

Це вже кому як пощастить. У травні-червні була рекламна акція від ланет - 399 грн. гігабіт на рік. І безкоштовне підключення. Хотів до себе підключити як резерв, але в моєму будинку лише воля, кс, утелс та якийсь локальний оператор з непристойною назвою мінет (mynet). У трьох сусідніх будинках ланет є.
GreenMile | V.I.P ***
[Re: igg] 30 сентября 2026 в 12:36
Если есть водафон оптика, то второй выбрать какой-то локальный и возможно по витой паре (но с достаточным запасом работы), чтоб была разная инфраструктура.
SARS | Супер писатель! **
[Re: kkk_GAZ240] 30 сентября 2026 в 13:27
kkk_GAZ240 30.09.2026 11:56 пишет:

В мене і КС і Водафон вже в будинок пролізли, тепер звонять з набридливими пропозиціями. Поки відшиваю, бо своєму наявному зраджувати не планую, він вкрай надійний, а за альтернативні ще й гроші платити доведеться.
maksym | V.I.P **
[Re: igg] 30 сентября 2026 в 14:03
А кооперація між сусідами - таке можливо технічно?
Через Віфі? Тільки найближчі сусіди. І це треба тестувати, як воно через стіни/перекриття проходить.
Проводом? - анріал
Моральний аспект теж треба враховувати. В реалі може статися, що не "всі брати та допомогають один одному".
nickka | продавець овочів **
[Re: maksym] 30 сентября 2026 в 15:03
maksym 30.09.2026 14:03 пишет:

Через Віфі? Тільки найближчі сусіди. І це треба тестувати, як воно через стіни/перекриття проходить.

можливо. у нас київський сусід в назві віфі написав пароль і всі хто хотів і до кого дістає могли підключатися.
у якості резерву добре мати такого провайдера як у мене тут, євролайн, але в Києві його немає. Заплатив хоч 20 грн - є інтерет, скінчилися гроші-немає. При потребі знову заплатив. для резерву саме те. схожа схема була у тріолана, можна було призупинити послугу на який хоч термін, потім відновити і все через кабінет, як у них зараз не знаю.
Сапожник | Супер писатель! ***
[Re: nickka] 30 сентября 2026 в 15:34
nickka 30.09.2026 15:03 пишет:

maksym 30.09.2026 14:03 пишет:

можливо. у нас київський сусід в назві віфі написав пароль і всі хто хотів і до кого дістає могли підключатися.
у якості резерву добре мати такого провайдера як у мене тут, євролайн, але в Києві його немає. Заплатив хоч 20 грн - є інтерет, скінчилися гроші-немає. При потребі знову заплатив. для резерву саме те. схожа схема була у тріолана, можна було призупинити послугу на який хоч термін, потім відновити і все через кабінет, як у них зараз не знаю.

В мене, коли вимикається загальне світло, автоматично вмикається безпарольна мережа з назвою ****-Blackout FREE. Єдине, що обмежую до 30 мегаіт її. На жаль, в умовах багатоповерхівки і залізобетноу не дуже багато людей може скористоуватися, але до десятка абонентів чиплялося. Діти хоча б могли уроки зробити.

Додатково знаходжусь в "сімбіозі" з сусідом. В нього Утелс, в мене Ланет. Якщо треба, можемо скористатися.
Autoua.net → Форум → Інформатика та побутова електроніка →

Додаткова інформація
Модератор:

AlMat, Yorc, moderator 

0 користувачів і 3 що побажали залишитися невідомими читають цей форум.

Переглядів теми: 519