autoua
Это мобильная версия форума. Перейти на обычную версию форума ×
Вход
Autoua.netФорумВирішення побутових проблем

Кредитна лінія для фізособи 50000-60000 грн ?

Молчун | СуперСтар **
26 февраля 2007 в 11:47
Бажано без застави нерухомості, без комісії за розрахунки карткою,
до 2% за отримання готівки в банкоматі.
Які є на сьогодні варіанти ?
Daugava | V.I.P ***
Re: Кредитна лінія для фізособи 50000-60000 грн ?
[Re: Молчун] 26 февраля 2007 в 12:21
У многих банков есть такое - лимит под зарплатную карточку. По нашим условиям 10 окладов на 2 года с ежемесячным уменьшением лимита на 1/24, но для этого предприятие должно обслуживаться у нас по зарплатному проекту. 24% годовых, снятие в наших банкоматах без комисии. Опять таки считается только "белая" зарплата. У других банков условия могут значительно отличаться, в любом случае удобнее обратится в банк, через который идет Ваша з/п.
Молчун | СуперСтар **
Re: Кредитна лінія для фізособи 50000-60000 грн ?
[Re: Daugava] 26 февраля 2007 в 12:29
В ответ на:

У многих банков есть такое - лимит под зарплатную карточку. По нашим условиям 10 окладов на 2 года с ежемесячным уменьшением лимита на 1/24, но для этого предприятие должно обслуживаться у нас по зарплатному проекту. 24% годовых, снятие в наших банкоматах без комисии. Опять таки считается только "белая" зарплата. У других банков условия могут значительно отличаться, в любом случае удобнее обратится в банк, через который идет Ваша з/п.

У мене є зараз Авалівська, але вони поміняли умови в гіршу сторону і, якщо я буду збільшувати суму то автоматично перейду на нові умови. А мене вони не влаштовують. Тому і шукаю хто ще може такі послуги надавати. Зарплата вся по-білому.
Autoua.netФорумВирішення побутових проблем

Додаткова інформація
Модератор:

AlMat, doctor_b, moderator, Outdriver 

0 користувачів і 241 що побажали залишитися невідомими читають цей форум.

Переглядів теми: 2602