Купив батько міцу кольта вчора. Виїхав з червоною лампочкою на бензині. Проїхав 200м до заправки "Рось". Залив 20л. Але не подумайте, що я зараз буду описувати який поганий/хороший бензин на цій заправці. Справа не в цьому. А в тому, що це №%?"№; (тобто кольт) поїхавши ще не більше одного кілометра на ходу заглохло. Ще разок завелось і замовчало... Не буду описувати в подробицях емоції хазяїна нового автомобіля з пробігом 10км і 10хв з автосалону (після двох днів боротьби з дибільним банком
). Можете зрозуміти самі. Отже корейський ланос потяг на шнурку японскього коня назад в сервіс-центр (пройшло 30 хв після виїзду з автосалону...). Як не дивно але в 20:30 (сервіс до 21:00) нас прийняли (на цьому етапі я вже придумував похвальний відгук в форумі...). Зразу ж підключили комп. Потім запустили на територію, на під'йомник. В двох словах - якась контактна група (як я зрозумів штекер в комп'ютер) не давала контакту. Машина заводиться, доторкуєшся до контактів (або просто під'йомник опускати починають) - авто глохне (занотуйте, що японські автомобілі можуть заводитись після постукування по колесам і хлопання капотом - просто контакти стають на місце...). Промучались до початку одинадцятої. Комп'ютерщик вибачився і пообіцяв, що завтра машинку огляне інша зміна і навіть, можливо, замінять комп. Сказав, що такого ще не зустрічав. Автомобіль ночував на під'йомнику а не на заздалегіть приготованому місці біля свого старшого брата Т4. Отже по стану на вчорашній вечір - авто більше часу провело на під'йомнику ніж в дорозі і більше км на шнурку ніж на своєму ходу. Сьогодні зранку нова зміна оглянула авто і відпустила з миром... Авто доїхало додому (кілометрів 5). Потім ще кілька км і... ну звичайно ж! Авто знову стало... Не знаю яким чудом його дотранспортували знову на сервіс (можливо допоміг метод який я описав кількома рядками вище). Але після згадки одного з сервісменів про те, що "у нас есть 14 дней" (на цьому етапі хвалити сервіс вже перехотілось) швиденько була знайдена дорога до замдиректора (покищо тільки сюди...) і поставлено завдання сьогодні знайти причину і по можливості відремонтувати (обіцяно було, що в разі необхідності буде проведена заміна комп'ютера і всієї проводки). Отже новенький кусок металу зараз знаходиться в сервісцентрі. За одну добу цей автомобіль вже вдруге попав туди...Від коментарів покищо утримаюсь.

. Я в цьому і не сумніваюсь. Але як в тому анекдоті "... но неприятный осадок остался..."

и дальше авто будет служить верой и правдой

) привезені на німецькому автомобілі