В связи с тем что двор возле дома всегда почти забит приходится ставить в ближайшем свободном: тобишь соседний дом. (уже более 7 лет)
Но видимо там появился какой то умник. И сутра обнаружил такого содержания записку под дворником:
"Просимо вас в подальшому не паркувати ваш автомобіль на прибудинковій території будинку по вул. такій-то, якщо ви не проживаєте тут. В інакшому випадку будемо вимушені викликати евакуатор "Київавтодор" та примусово перемістити ваш транспортний засіб за межі території будинку"
Я хоть и ставлю там машину где-то 2 раза в неделю- но меня возмутило!!!
Вот накатал ответное обьявление, хочу повесить на подьезд
"У випадку, якщо до автомобіля буде застосована незаконна евакуація (а евакуація з території загального користування, що не є приватною власністю, або платною парковкою і жодним чином не позначена як така -є саме НЕЗАКОННОЮ)- буде написана заява до міліції про викрадення автомобіля та/або умисне пошкодження майна.
Ст. 289 Кримінального Кодексу України:
ч.1. Незаконне заволодіння транспортним засобом -
карається штрафом від однієї тисячі до однієї тисячі двохсот неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або позбавленням волі на строк від трьох до п'яти років.
ч.3. Дії, передбачені частинами першою або другою цієї статті, вчинені організованою групою або поєднані з насильством, небезпечним для життя чи здоров'я потерпілого, або з погрозою застосування такого насильства, або якщо вони завдали великої матеріальної шкоди, -
караються позбавленням волі на строк від семи до п'ятнадцяти років з конфіскацією майна.
Стаття 194. Умисне знищення або пошкодження майна
1. Умисне знищення або пошкодження чужого майна, що заподіяло шкоду у великих розмірах, -
карається штрафом до п'ятдесяти неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або виправними роботами на строк до двох років, або позбавленням волі на строк до трьох років.
(оригінал вашого попередження з відбитками пальців збережений як доказ і сподіваюсь не стане у нагоді)
Як тільки ви приватизуєте територію, отримаєте дозвіл на встановлення шлагбауму та позначите попереджувальними знаками в’їзд на приватну ділянку- впевнений, питання більше не підійматиметься!
Розраховуємо на Вашу повагу до ЗАКОНІВ УКРАЇНИ та за надією на добросусідські відносини!"
Посоветуйте что исправить, что добавить. Вешать не вешать? Забить? Уверен у многих был такой опыт.