Посоветую:
1. Огласить бюджет
Максимум 40. Але оскільки машина для мене тільки транспортний засіб, то переплачувати не хочеться. Важливе співвідношення ціна/що за цю ціну отримаю.
2. Пожелания
Має бути седан достатньо великий і комфортний, коней більше, ніж 135, як було в Омеги. Колега по роботі пересів з такої ж Омеги на Акорд, враження, що в Акорді шумоізоляція відсутня взагалі і низенький він.
3. Потребности
- Їздити на роботу - 70% часу
- Їздити на вихідних на природу 25% часу
- Подорожі по Україні - 5% часу
З точки зору пробігу, то мабуть десь порівну.
+1 за пассат, ну или новый аккорд потестить.
Как вариант крайслер 300С (но он дороже, хотя ИМХО после омеги бутет самое оно).
В принципе за эти деньги я бы и Рекстон глянул.

Как вариант крайслер 300С (но он дороже, хотя ИМХО после омеги бутет самое оно).
Корейцев лучше сразу в топку,
после опеля конца 90-ых - будут смотрется убого,
человек просто не поймет, за что отдал в 3 раза больше денег.
Вчора став перед вибором, вкладати гроші в сабж чи продати. В результаті Омежка була продана. Тепер стою перед вибором, що взяти на заміну? Машина абсолютно влаштовувала, хіба 2 літри часом для неї було малувато, але на механіці це не дуже відчувалось. Що порадите?
Колега по роботі пересів з такої ж Омеги на Акорд, враження, що в Акорді шумоізоляція відсутня взагалі і низенький він.
ES годика 2003-2004 будет ОЧЕНЬ хорошо после омеги!
Без вариантов![]()
Без вариантов![]()
Два тижні тому сидів в Кемрі. Зовні вона виглядає непогано, але салон - це якийсь жах... Пасат значно благородніший.
До речі, Теана в 40 влізе? Варто на неї поїхати подивитись?
ES годика 2003-2004 будет ОЧЕНЬ хорошо после омеги!
Що таке ES?

Ну вот мона до осени подождать Инсайнию.

Ну вот мона до осени подождать Инсайнию.
Это новый китаец катой-то?
шучу
Думаю цена будет неадекватна, учитывая сколько стоит их паркетник (как там он нызывается).