Моя міліція мене береже: спочатку п’є, а потім давить людей!
сьогодні
30.06.2008 - 12:02
На трагедію перетворилось святкування Дня молоді для молодих богородчанців. Під час концерту, який відбувався у центрі міста, міліціонер на швидкості 120-140 км/год. в’їхав у натовп відпочиваючих. Така зухвала витівка п’яного міліціонера у цивільному принесла багато горя. За даними очевидців, 6-7 людей загинуло та 12 знаходяться зараз у реанімації у важкому стані. Наразі важко назвати точні цифри постраждалих, бо міліція їх приховує. Рух транспорту на дорозі у центрі міста був перекритий, тож як могла статися така трагедія - невідомо. Жителі Богородчан впізнали у п’яному водієві міліціонера. Вони почали бити та перевертати його Мітцубісі. Потім витягли його з машини та сильно побили. Міліція, яка приїхали на місце події стала відбивати свого співробітника. Тому їм довелось застосувати гумові кийки.
Коментарі:
Автор: Андрій 30 Червня 2008, 13:02
Я далеко від дому, сьогодні зранку цю новину мені роказала дочка, вона очевидець події, слава богу в той момент вона зайшла в магазин. Я просто в шоці, загинула мати її однокласниці, загинули малі діти, розказує що цілу ніч скорі з мигалками їздили в Івано-Франківськ, приблизно 18 чоловік в важкому стані,не знаю чи цей нелюд вижив, але треба судити й тих, які пропустили його, які як каже моя дочка побоялися виставити свої круті машини на доргогу, щоб перекрити її, і тим самим не виконивших своїх прямих обовязків. у нас не міліція а хами й бидло яке не хоче працювати, позорище.
Змінено maksmm (15:59 30/06/2008)

отменили.
,) Эту [*****] слил
.