Історія:
Якось восени відбулася зі мною оказія, на колесі моєї автівки зявився невідомий девайс, а в звязку з наявністю часу та натхнення, було вирішено поїхати лише з цим девайсом. Ну суть в тому що поїхав я таки з ним.
А тут сьогодні дозвонився до мого дому за моєї відсутності, якийсь чоловік розповідає що він з Оболонського РУ ГУ МВС України в м. Києві, дає номер мобільного і пропонує щоб я йому зателефонував.
Повідомили мене про дзвінок і я зателефонував якомусь Віталію Вікторовичу на мобільний, поцікавився що він хоче після чого дізнався що до правоохоронних органів КП "Київпарксервіс" подало заяву що я у них відібрав блокіратор.
І цей чоловік запрошує мене приїхати до Оболонського РУ ГУ для надання пояснень, на що я запитав чи встановлено цим чоловіком законність появи блокіраторана тому місці де стверджує заявник, чоловік образився на мене та почав розповідати що яйця курку не навчають, після чого йому було запропоновано викликати мене повісткою. На дану пропозицію він почав погрожувати мені розповідаючи що я більше не їздитиму даною автівкою і що він надасть якісь відомості до ДАІ. Мене це образило і я висловив свій подив тим що співробітник міністерства внутрішніх справ, будучи юристом дозволяє собі погрожувати людям використовуючи службове становище, після чого попрощався з ним.
Питання:
які мої подальші дії???
1. забити і чекати що він надалі утне.
2. зателефонувати йому ще раз і вибачитися, запропонувати йому кучу грошей і зробити три рази ку за розвод (я думаю він чекає саме цього).
3. зателефонувати і попросити назвати свою посаду та прізвище, після чого написати скаргу до прокуратури за неправомірні дії.
4. ваш варіант.
Заздалегіть вдячний за Вашу думку та версію.

Прохання не піднімати баян стосовно доцільності незаконної оплати парковки.

(слабо верится)
Долго спрашивали ввсех вокруг чей девайс и к кому акт составлять (вот свидетель) но никого не біло, какая жалость, прищлось уехать

.