пример заявы в студию 
=======
Шапка - начальнику районной ГАИ, с копией на начальника областного управления.
25 січня 2009 року я, Райс Кондолиза Ивановна, звернулась до ВДАІ по обслуговуванню адміністративної території м.Урюпинська при УДАІ ГУМВС України в Калифорнийський області з питань, пов`язаних із належним мені автомобілем Бугатти 207, реєстраційний номер ХХ 5555 ЕЕ. Мене було повідомлено, що на мене в так званій «базі ДАІ» є постанова по справі про адміністративне правопорушення серія ВІ № ...777, від 29.05.2009, складена інспектором ДПС Лубенський роти ДПС ДАІ при ГУМВС України в Полтавський області прапорщиком милиції Іващенко Дмитром Васильовичем, згідно з якою на мене за ч. 1 ст.122 КУпАП накладено адміністративне стягнення у вигляді штрафу розміром 270 грн.
Згідно зі ст.289 КУпАП, прошу поновити пропущений мною із поважної причини строк оскарження, оскільки я не була повідомлена про цю постанову належним чином.
Також я дізналася, що дану постанову було звернуто до виконання у ВДВС Урюпиньського МУЮ (это ГИС так пафосно называется). Але виконавча справа була закрита держвиконавцем з приводу пропущення ВДАІ м.Урюпиньська строків виконання даної постанови. Фотодоказу мого «порушення» немає.
(Нюансик: это была фотофиксация без остановки ТС, болталась в базе, после доброжелательного визита и устной просьбы удалить, гайшники отморозились. Пришлось прибегнуть к письменному общению).
Виходячи з викладеного, керуючись ст. 287, п. 3 ч. 1 ст. 288 КУпАП, прошу:
1. Поновити пропущений мною із поважної причини строк на подання скарги на постанову про притягнення мене до адміністративної відповідальності.
2. Визнати постанову по справі про адміністративне правопорушення серія ВІ № ...777 такою, що не відповідає діючому законодавству та скасувати її.
3. Видалити з так званої «бази ДАЇ» інформацію про це порушення, оскільки зберігати її немає законних підстав з приводу пропущення ВДАІ м.Урюпиньська строків виконання даної постанови.
4. Сповістити мене, або довірену особу про результат розгляду цієї Заяви у встановлений законом строк.
Змінено Mangust (13:24 27/04/2010)

Редагувати

Відповісти

Цитувати