Їду 10 серпня Львів- Вільнюс-Рига-Таллін-Хельсінкі. Є питання по маршруту.
1. Через польщу, Львів-РаваРуська (через Білорусь непропонувати, так склались обставини!!).Якою дорогою краще і швидше доїхати до Вільньюса? через Люблін-Білосток- Августов- Маріяполе-Вільньюс?
2. Що подивитись у Вільнюсі-Ризі-Талліні - Хельсінкі? Дорого там харчування? Російську розуміють? Євро беруть?
3. Я так зрозумів з Вільнюса до Панявежиса (на Ригу) дорога платна?
4. Де день два відпочити біля моря неподалік Риги? Юрмала єдиний варіант, як там з цінами на житло на їжу? Можливо якийсь кемпінг з недорогим Бунгало чи якісь доміки в Юрмалі чи в околицях?
5. я наскільки там тепле море в середині серпня?
6. Польщі до Таліна немє більше ніяких кордонів? чи платних доріг крім Вільнюс- Панявежис?
7. чи достатньо буде по 1 дню в кожному місті щоб ознайомитись з його архітектурою.
8. З Талліна в Хельсінкі паромом попливем. дорого це? потрібно наперед бронювати чи можна намісці?
9. Якщо знаєте якісь готелі в цих Містах недалеко від центру, буду дуже вдячний. На Букінг.ком шукав, але вруг шось краще порадите.
10. як з міліцією в Литві-Латвії-Естонії? яка дозволена швидкість? перевищувати можна? взятки беруть?
П.С. Якщо хтось їздив по такому або похожому маршуті напишіть пліз пару слів, або дайте ссилочку на ваш обзор поїздки.
П.П.С Сорі за питання, просто їду в прибалтику вперше, наперед дякую за відповіді і розуміння. Якщо ще є єякісь нюанси пишіть.

.