плиз, а то от продовцов нормальных советов не дождешся, они все свой товар хвалят.

Поэтому, выбирай или раз в год покупать комплект ~100 грн, или покупать неизвестные щетки но менять чаще. Я пользуюсь первым вариантом со щетками Valeo.
Спасибо всем за помощь, я купил себе 51-е чемпионы за 65грн, класные щетки, чистят супер и очень тихо, особено если сравнивать с штатными те так скрипели что когда я говорил по мобильному то меня всегда спрашивали что ето за ужасные звуки там у мення
Теперь боюсь чтоб не украли
, а то помню на Юности комне подошел парень с щетками бош, хорошие были с обтекателем, 15грн просил, но я отказался , совесть замучила
ой, а где вы такие цены находите? Я был в воскресенье на базаре - тоже искал щетки. Российские - по 6 грн за штуку, побоялся брать - уж больно дешевые. Нашел самые сепер-пупер дорогие - аж 20 грн за комплект
. МАДЕ ИН ДЖЕМАНИ в коробочке, с голограммой и пр. и пр. Или на зубила идут какие-то особенные дворники, дорогие?
... Эт тебе не в мерин лепить колодки жигулевские при помощи напильника (ацтой, ганьба)...
Только потом вот сел и долго чесал репу - а что изменилось-то колодки как были стертыми, так и остались?

тут ращпілем допиляв, там молотком стукнув, а інші взагалі половину ринка запчастин на Пєрова возят в багажнику
Правда я сам є власником девятого зубила,це моя перша машина, хоч і нульова, але всерівно завдяки її я знаю,що таке карбюратор,що там потрібно покрутити, куда стукнути щоб він хоч до сто працював, корочше з деякими поломками уже можу справитися сам, і що мене радує, так це те,що чим довше я на ній їжджу і чим старіше вона стає тим мої навики все крашими стають, просто РПГ ігра, здобуваю expiriens
У моєї девятки навіть штучний інтелект є
памятаю на бориспільскій трасі, коли я повертався з аеропорту, у мене заклинело другу заслонку, тобто коли я включав нейтральну передачу то стрілка тахометра заганялася в червону зону,аналогічно що й газ до поліка, тоді щоб не зупинятися вечером збоку магістралі,що б який сорви голова не розкатав мене по асвальті, там щей ремонт ведеться, я довго не думаючи включив 5-ту передачу і ногу забрав з газу, так у мене до кінця бориспільскої траси стабільно трималась швидкість 100 км/год, чим не аналог закордонного круїз-контролю, а те що це мені моя девятка підказала на магістралі, говорить про те, що у неї є штучний інтелект, вона дбає про моє здоровя, нафіга ногу мучити, як можна її по амереканськи закинути на торпедо
По закінчені траси, у Києві я звичайно зупенився і найшов таки той ричажок на карбюраторі який заклинив і тепер все нормально, він не клинить, але всерівно прикольно було. Я хочу сказати, що завдяки таким машинам, люди які взагалі незнають де в машини знаходиться мотор, можуть дійти до рівня майстер-любитель
її богу, доросла РПГ, хвала АВТОВАЗу придумали ігру покручє Діабло чи третіх героїв