На текущий момент неоднозначной является коробка DSG-7, которая ставится на движки с моментом до 250(т.е от 1.2TSI до 1.8TSI бенз и 1.6,1.9 TDI диз.).Не знаю як там 1.6ТДІ, але на 1.9ТДІ стоїть теж 6-ступінчаста
Спасибо, так значит можно брать и ни о чем не переживать?!Ну, я не належу до людей, котрі купують авто вже з переживаннями за те, як потім його продати. Тому навіть знаючи про мільйони списаних сторінок про цей агрегат, спинився на ньому. Ось вже 50 тис на ДСГ-6ст пройдені на ура
(хоч, розумію, це ще не пробіг)
отличный минивэнчик, да еще и с таким движком(единственный нормальный у этой модели).Тюю, а як же 1.9?
)
На днях попробывал Volkswagen Touran 2,0 TDI с DSG. Честно сказать понравилось!!! Кто-то может сказать как эта коробка в эксплуатации?!
наприклад, рушаючи з місця на Тарасівській чи Паньківській, коли піднімаюсь на Саксаганського, помічаю такий собі ефект справжньої педалі зчеплення
Тобто ніби як машина з самого початку, коли зняв ногу з педалі гальм, трошки відкочується назад, потім уповільнюється, зовсім на мить завмирає, і потім потихеньку рушає вперед без додавання газку - реально ніби як хтось плавно підводить зчеплення. Принаймні на дизелі так - не знаю як там на бензинках, може там за рахунок меншого моменту на самих низах без додавання газку ніяк не рушиш
Соррі, якщо незрозуміло написав
-сюда же можно и отнести такой факт, что официалы по той или иной причине просто утаивают от клиентов информацию о сервисном обновлении программного обеспечения коробки передач, которое направлено на еще лучшую работу коробки. Данное обновление проверяется через вин-код машины. За себя могу сказать, что мне недавно по моему требованию сделали это обновление, т.е. залили новую программу, которую дали немцы в онлайн-режиме по моему вин-коду, я то точно знал, что оно есть. Программное обеспечение было грамотно в итоге установлено и коробка стала работать еще лучше, хотя у меня и так не было нареканий к ней.
А можна трохи деталей, наприклад, як Ви дізнались про ці оновлення? А також чи є ця річ таки обов"язковою будучи на гарантії, чи мені на оф.сервісі доведеться чолом бити та ще й гроші платити за перепрошивку?
І можна конкретніше, як саме змінились повадки коробки? Бо мене теж все влаштовує, жодних нарікань не маю, але усвідомлення того, що можна навіть ще краще, воно таки може гнітити
Я бы не сказал что она задумчивая в пробках, просто норовит переключаться на двух тысячах и при резком ускорении-торможении успевает перебрать кучу передач

Отличная коробка. Бери.
Пришел пресс-релиз:
с 45-й недели вместо 7-ст.DSG начнут ставить обычный 6-ст. гидротрансформаторный автоматТот же, что и на 1.6MPI.
На Октавии и Супербе. На 1.4TSI DSG оставят.