Друзі, допоможіть в такій ситауції:
ДТП, догнали взад, я не винен. Винна сторона признала вину, суд підтвердив вину. Винний застрахований в ОРАНТІ, виплата по його автоцивілці. Я поїхав в страхову на другий день, склали акт огляду, запропонували додатковий огляд в умовах СТО. Поїхали в комісаром на СТО ще раз оглянули авто, склали додатковий акт. СТО склала калькуляцію на маже 17000 грн. Для отримання страхового відшкодування все зробив по закону, зібрав усі документи, написав заяву про виплату відшкодування на реквізити СТО де хочу робитиремонт, де і робив калькуляцію ремонта.Через трошки дзвоню в страхову вияснити як мої справи, мені чемно відповідають все ОК по першому акту погоджена сума - 6330 грн., по другому акту ще на погодженні сума - 2900 грн. Я здивувався. Питаю чому так? Кажуть врахований знос складає 51% і т.п. Автомобілю на момент ДТП було рівно 3 роки, я перший і єдиний власник, накатав 69 тис., не вже зносилась на половину?? Тобто страхова хоче виплатити в двічі менше як вказанов калькуляції СТО. Тепер питання (на яке ДУЖЕ прошу ВАС! допоможіть знайти відповідь!!!): чи можу я тепер на законних підставах відмовитись від виплати грошей на СТО, а вказати інший рахунок (на приклад власний) і ремонтувати в іншому місці, чи забрати відшкодування готівкою????? ДУЖЕ буду вдячний за будь-яку ВАШУ допомогу і поради!!

а саме - чи можу я, після того як попросив в заяві перерахувати суму відшкодування на СТО, на законних підставах передумати і вимагати виплати на мій рахунок або готівкою????? І якщо можу то яким чином це правильно зробити???
яким правовим актом мені керуватись при написанні повторної заяви? Я ж вже ніби написав заяву, в якій просив перерахувати на СТО, а тепер не хочу на СТО а на мій. Боюсь що просто пошлють мене і все....