Короче, вирішили вкотре покататись Європою. Маршрут був до Данії через Польшу і Німеччину. Кордон пройшли нормально - польські митники нас швидко випустили. Проїхали всю Польшу і ввечері перетнули кордон з Німеччиною. Там одразу ж вискочили на автобан (польський автобан обривається кілометрів за 70 від нім.кордону, але до Євро збудують).
Так от,не встигли проїхати й десяток км, як нас випереджає якийсь Пассат в типово німецьких зелених розмальовках але з написом Zoll і вмикається на даху табло "Follow Me". Одразу скажу, станься це в нашій братській Пшекії, фіг я б зреагував

Звернули ми на перший же Аусфарт і десь на узбіччі спинились.
Виходять троє - два мужика і баба, всі при параді, в формі. Підходять до нас і мені в опущене скло говорять "Це митниця: зараз ми вас будемо обшуковувати" (до речі, один з них ще й російську, правда ламано, але знає - через нього й розмовляли)
Ми всі в машині просто

Я, ніколи з таким не стикаючись, сказав, що поки не покажуть посвідчення, їм фіг що дозволю робити. Їх це дуже здивувало, але таки пішли до машини й принесли свої аусвайси... Таки не розвод.
Ну що ж, довелось пройти процедуру...
Скажу одразу, скільки я перетинаю кордони - аби хоч один раз хтось так шмонав машину

Перевірили кожну сумку, кожен пакет, кожну нішу в машині, в усі щілини заглядали... З таким рвєнієм я взагалі до сих пір не в"їжджаю як вони ще забули про наші анальні отвори

Короч, коли до них дійшло шо наркоти ми не маєм, сказали "Хорошо, до свидания" і потулили від нас. А ми ще пару хвилин стояли в ах@ї

Отак от
п.с. я взагалі не знаю, як би я поступив в такій ситауції якби не згадав про репортаж на якомусь каналі, побачений за півроку до цього, що в раоні Голландського кордону, німці створили мобільні митні пункти і влаштовують облави з метою пресікання ввозу наркоти в країну...