Картинка під офісом в центрі києва. приїхав службовий бус - місця нема все запарковано. стоїть з аварійкою в "другому ряду" чекає. ібо рядом магазин і часто люди відпарковуються. стоїмо з воділою пєм кавіу і ловимо момент. нарешті якась хюндайка відпарковується і місце є. я стаю на вільне місце щоб не впхався хто - воділа за руль - йому десь метрів 3-5 треба здати назад і він паркується без проблем. і тут одночасно він здає назад а в мене влітає рижий додж з дамою за кермом. я їй махаю типу "занято". а їй побоку - вона руль вправо і тупо давть мене машиною. ну я не гордий крок назад зробив і матюкаюсь. а вона педальку надавила і по ногах мене наїхала я практично під машину чуть не заповз. нє ну я не герой і не самовбивця - в сторону відійшов. але так що далі їхати їй не даю ібо вже нецерзурщина тільки з мене пре. шо ж ти робиш типу я тобі ж не фішка-конус. а в неї автомат - вона мені бампером в коліна вперлась і тормоз по міліметру відпускає і далі давить. я їй чемно кажу - мадам а ви не офуїли? а вона мені "молодой человек я тут буду паркуватись і не гребе". я їй чого ж тимене давиш ми машину перепарковуємо - а вона - а чого ти мені тут став і стоїш йди нафуй. короче воділі вже назад здавати нема куда але в принципі під 90 градусів на тротуар ще вїхати можна. але два квартали по центральних пробках в обїзд попер бо інакше не причешешся. а я стою їй в бампер коліном вперся - вже принцип пішов - і дивимось один на одного. хвилин так 15 ібо пробка. воділа приїхав - став - ну і вона в принципі рядом стала впритик - але обоє під 90 градусів до дороги що звичайно проїжджаючим пробелама трошки. а потім виявилось що вона директор фірми в тому ж офісі що ми ну і там замутки з охороною виявились....
так от питання - то що я її обізвав вголос і при людях с...ю йо...ю я був прав чи ні?

лихо залетает и тупо его занимает.