вот истоия успеха
человек - мой ровесник, 36 лет, миллиардер из Ивано-Франковска.
- Де ви так швидко дістаєте такі великі об’єми коштів для того, щоб скуповувати підприємства, вкладати в нові виробництва? Якщо ви вийшли з облгазів, то без особливих грошей. Звідки ви брали гроші, щоб створювати "Авангард", "Укрлендфармінг"?
- Хвалити себе недобре. Я працював у енергетичній сфері з 1994 року на компанію КГД, яка була представником від "Ітери" у восьми регіонах України, поставляла газ. Я був керівником комерційного департаменту. До 2000 року працював у цій компанії.
- Ви були найнятим працівником? Отримували зарплату?
- Так. Отримував зарплату, бонуси. Я об'їхав 2 700 підприємств, які були в Україні, об'їздив усю Росію.
Я об'їздив весь Радянський Союз, всі республіки, поставляв все - від кабелю до задвижок на атомні станції. Це був величезний досвід роботи, в тому числі, в Росії. В 2000 році я зробив свою компанію "Прикарпатська фінансова корпорація", ми разом з групою Єремєєва експортували на близьке зарубіжжя та в Італію мазут, дизельне паливо, займалися продажем горілчаних виробів. Потім почали займатися газом.
т.е. жил себе парень, закончил школу, родители - простые советские люди-инженеры и тут х"як - как гром среди ясного неба - коммерческий директор Итеры (в 19ти-летнем возрасте!). за 6 лет он проезжает 2700 предприятий, нарабатывает опыт, достаточный для запуска своего проекта, деньги (исключительно зарплата+бонусы) и в 2000 г (в 25 лет) у него уже свои ОблГазы. прям омериканская мечта кам тру в Ивано-Франковской области! а он учился где-то или сразу, без призыва в армию - в коммерческие директора?
я в это же время (1992-1998), будучи студентом, начинал зарабатывать свои первые деньги и очень хорошо помню уровень зарплат, уровень жизни. я никогда не поверю в то, что это реально. тогда 100 долларов это было целое состояние. кто вот так взял и продал 25-летнему менеджеру Итеры кучу западноукраинских ОблГазов???
если все, что он говорит - правда, то что я делал не так, что у меня нет облгазов? зачем я 6 курсов грыз гранит, если в ИФе сразу брали на работу на такие должности без образования?

вот вернется из за кордона дружок,я у него спрошу,ху из мистер Бахматюк
Вон Черновецкий вообще фиг его знает как умудряется керувать киеврадой и документы каждый день подписывать из Израиля.
естественно, из Донецка.