http://www.unian.net/ukr/news/news-466998.html
з.ы. Интересно, хлопцам изнасилование не приписали тока по тому, шо имидж будет испорчен?
Змінено skrepka (20:05 07/11/2011)
Ну, дебилов у нас всегда было с избытком.
Капец. Наверно по всей стране началось.
Остановил гаец, а я каааак достану НАСОС!!!
Токо все выступающие части поспиливай на всякий случай.Капец. Наверно по всей стране началось.
Надо свой насос из багажника за пазуху засунутьОстановил гаец, а я каааак достану НАСОС!!!
![]()
он с Донбасса?Не знаю, но как сказал мой друг по армии, львовянин: "Саня, причем тут Донецкие?! У нас своих подонков хватает!"![]()
Після цього обидва нападники добивали майора міліції ногами, зірвали з нього погони та, стукнувши каменем по голові, пригрозили знищити сім’ю, якщо той комусь розповість”

Цуко, на скутере МакЛауд был, не иначе... Только почему за пазухой вместо меча был насос - загадка!!Шо насосил то и было.
Токо все выступающие части поспиливай на всякий случай.![]()
![]()

все розказав дорослим дядям!
“Коли працівник міліції підійшов до скутера, один із молодиків, за версією досудового слідства, вихопив з-за пазухи металевий насос і щосили вдарив ним правоохоронця у голову, від чого той знепритомнів. Після цього обидва нападники добивали майора міліції ногами, зірвали з нього погони та, стукнувши каменем по голові, пригрозили знищити сім’ю, якщо той комусь розповість”
http://www.unian.net/ukr/news/news-466998.html
з.ы. Интересно, хлопцам изнасилование не приписали тока по тому, шо имидж будет испорчен?![]()
На святое посягнули!Лучше б жезлом девственности лишили.
Главное погоны, погоны сорвали... Куда ж без этого...![]()

Кстати, откуда такой предрассудок?![]()
На святое посягнули!Лучше б жезлом девственности лишили.

мент без погон виглядає як звичайний громадянин - бидло. вони такого дуже бояться.
Таак?? А я думав що якось з гідністюю і честтю офіцера пов"язано![]()