Навіть на знаю що робити, треба пораду.
Живу в особняку. Зробив каналізацію в саді, вигрібний колодязь. Як правило коли він набириється - я його викачую, але зараз високі грунтові води, і викачування не допомагає. Всі стоки через кришку колодязя проступають наверх. Проблема виникла тільки цього року і буде вирішуватись, але сусіду сам факт мого існування - як кістка в горлі, тому він не зміг пройти мимо такої нагоди.
Проблема "заключається" в наступному - мої стоки через 2-метрову відстань просочуються під поверхнею грунту на територію його городу і попадають в його стічну канаву. А амбре від стоків наносить непроправиму моральну травму.
При цьому замовчується що його туалет типу сортир обладнаний тільки відром знаходиться набагато ближче до моїх дверей аніж мої стоки до його, так метрів на 20 приблизно. А біля туалету відразу його стайня, в якій гарно пахне корова. Але його корова пахне а моя каналізація смердить.
Ну і в такому роді пісня вже другий тиждень, всіх дістав. Робити зараз щось в саді нема як, високі грунтові води, два раза лопатою копнув - болото. Гавносос тоже підїхати не може, забуксує.
Лякає що якщо не вирішу проблеми до кінця тижня - прийде з депутатами від сільради.
От і будь тут мудрим.
Може автоуа дасть колективну пораду як відфутболити депутатів чи кого він там приведе хоча б на місяць поки підсохне земля? І що вони взагалі можуть зробити мені ті депутати, штраф накласти чи каналізацію перекрити, які в них повноваження?

...я уже ненароком подумал мол - реально алигархер