autoua
Это мобильная версия форума. Перейти на обычную версию форума ×
Вход
Syava79 | подмастерье ****
Ранковий месник
29 марта 2012 в 23:11
Прикріплені файли (0 завантажити)
Сьогодні зранку приблизно о 07:18 став свідком ситуації на дорозі.
Біля М Академмістечко по проспекту Паладіна зупинилась маршрутка 200к висадити пасажирів. Так як місця де висадити пасажирів не було, бо все біля метро заставлене автомобілями, то водій зупинив автобус на виїзді з дворів що проходить беспосередньо від підземного переходу метро. Висадити пасажирів справа однієї хвилини. Виходять пасажири, а якийсь нетерплячий водій виїжджаючи з цього двору почав дуже наполегливо сигналити маршрутці, що "як це так, ти тут гад став, а я не можу проїхати!". Скажу що виїзд там широкий і поперед цієї маршрутки стояла ще одна яка від"їхала і місця було хоч Камазом їдь. Цей клоун на старій битій Хонді Акорд, чимось явно не задоволений зранку, виїхав поперед маршрутки і почав блокувати її. Тобто він так поспішав, що сигналив цілу хвилину щоб його персону пропустили, потім коли звільнилось місце ще 2-3 хвилини пресував своїм коритом автобус. Я підійшов постукав у вікно цьому меснику, мол не будь мудаком, а він не зрозумів мабуть. Автобус трохи здав назад, щоб об"їхати неадеквата, але той і далі витісняв його аж на 3-тю! смугу руху і їхав аж до самого перехрестя з Уборевича кортежуючи з пішохідною швидкістю маршрутку. Тіпа ти мене затримав, а я тебе. Отаке взаєморозуміння на дорогах.

Сьогодні зранку приблизно о 07:18 став свідком ситуації на дорозі.Біля М Академмістечко по проспекту Паладіна зупинилась маршрутка 200к висадити пасажирів
Syava79 | подмастерье ****
Re: Ранковий месник
[Re: Syava79] 29 марта 2012 в 23:13
Прикріплені файли (0 завантажити)

amebko | приверженец ****
[Re: Syava79] 29 марта 2012 в 23:25
Может он хотел, что бы ему и вторую дверь ударили? Для симметрии )
Don Pedro | старый писатель **
[Re: amebko] 29 марта 2012 в 23:51
amebko 29.03.2012 23:25 пишет:

Может он хотел, что бы ему и вторую дверь ударили? Для симметрии )

И табло заодно)))
vvlaw | Адвокат дьявола **
[Re: Syava79] 29 марта 2012 в 23:54
То есть блокирование выезда уже норма? Или это можно только маршруточникам?
Aerosmith | Анонім
[Re: vvlaw] 29 марта 2012 в 23:57
упрямство достоинство ослов)
ну и блокировать маршрутку, на которой едут люди, верх лосизма
vvlaw | Адвокат дьявола **
[Re: ] 30 марта 2012 в 00:19
А в легковушке не люди, и им выезд блокировать можно?
Aerosmith | Анонім
[Re: vvlaw] 30 марта 2012 в 00:21
судя по поведению-не люди
Aerosmith | Анонім
[Re: ] 30 марта 2012 в 00:23
тем более автор четко написал

Так як місця де висадити пасажирів не було
DredLP | важничающий писатель *
[Re: ] 30 марта 2012 в 01:14
о, и тут товарищ адвокат.

"Люди которые ездят в ОТ, не достойны дышать со мной одним воздухом" (с) Адвокаааат
Шкодник) | Супер писатель! ****
[Re: ] 30 марта 2012 в 07:39
Aerosmith 30.03.2012 00:23 пишет:

И чуть ниже Автобус трохи здав назад, щоб об"їхати неадеквата, значит место сзади было и можно было останавливатся не перекрывая выезд..
ИМХО оба
zloybroker | важничающий писатель **
[Re: Syava79] 30 марта 2012 в 08:10
Ребят, утро сегодня какое-то хрюновое (бури что-ли, или "Метал" поздно закончился, да еще и продул), сам ехал злой как сАбака на всех и вся - то тошноты, то шашечники, один не месный (АВ) чуть мне в бок не приехал. Х.з., сижу на арбайтен - успокаиваюсь кофием.
Всем спокойствия и удачки на дорогах.
Илья! | IesuiT **
[Re: Syava79] 30 марта 2012 в 08:26
Я б на месте маршрутки в него въехал, пусть потом рассказывает ментам, что его вины нет
S.Silver | V.I.P ***
[Re: Syava79] 30 марта 2012 в 08:32
+ =
ГыГы | IesuiT **
[Re: Шкодник)] 30 марта 2012 в 08:51
Шкодник) 30.03.2012 07:39 пишет:

И чуть ниже Автобус трохи здав назад, щоб об"їхати неадеквата, значит место сзади было и можно было останавливатся не перекрывая выезд..
ИМХО оба

+1
Сцко построили метро на выставке, теперь регулярно наблюдаю высадку двумя-тремя троллейбусами со второго ряда.

А [*****]? Этаж нинадолго - десаньтруем ща пабыстрому и поедем.
Ford-Noks | **
[Re: vvlaw] 30 марта 2012 в 08:57
vvlaw 30.03.2012 00:19 пишет:

А в легковушке не люди, и им выезд блокировать можно?

ні кокретно в цій легковушці не людина, а лось тупорилий.
крім того, зі слів ТС, проїзд був. ти не читав пост повністю? ну це не дивно, це норма для тебе.

і все-таки, ти скажеш, хто такий по-твоєму АВТОМОБІЛІСТ?

я довго добивався твоєї відповіді про декларацію прав людини, ти довго не міг придумати що тобі вигідніше відповісти. Нарешті відповів, що у тебе немає заперечень по її змісту, тобто визнав рівність людей не залежно від статків, кольору шкіри і т.п.

тепер ти не знаєш, як тобі вигідніше сказати, що ти розумієш під автомобілістом. думай швидше, я буду питати ще і ще.

Отже, тобі важко пояснити, що це за звір "автомобіліст"?
Spero meliora | подсевший на форум ***
[Re: Syava79] 30 марта 2012 в 09:06
Хватает дыбилов на дорогах.Надо было маршуточнику в борт этому ублюдку причалить,чтобы и вторая сторона была битая.
Ford-Noks | **
[Re: Шкодник)] 30 марта 2012 в 09:10
В ответ на:

ну а як же інакше, він же не з неба впав, звісно було - він же приїхав звідкись передом, от і здав назад, звідкіля приїхав.
Илья! | IesuiT **
[Re: Шкодник)] 30 марта 2012 в 09:10
Шкодник) 30.03.2012 07:39 пишет:

ИМХО оба

автобус же не перекрёсток перекрыл. Небось выезд со двора пустым был, когда автобус подъезжал. Ты не путай парковку легкового авто, которая происходит 2-3 раза в день, и автобус, который останавливается тысячи раз в день, причём всовывается между другими ТС, если он будет каждый раз до метра высчитывать место стоянки - в Киеве будет одна сплошная пробка
Sergu44o | Spielberg *
[Re: Syava79] 30 марта 2012 в 09:14
Оба дебилы. Не верю, что маршрутке негде было стать, просто ему захотелось стать именно ЗДЕСЬ, перекрыв выезд.
Додаткова інформація
Модератор:

AlMat, LordAmid, Yorc, moderator, Alexandr 

0 користувачів і 655 що побажали залишитися невідомими читають цей форум.

Переглядів теми: 12754