Біля М Академмістечко по проспекту Паладіна зупинилась маршрутка 200к висадити пасажирів. Так як місця де висадити пасажирів не було, бо все біля метро заставлене автомобілями, то водій зупинив автобус на виїзді з дворів що проходить беспосередньо від підземного переходу метро. Висадити пасажирів справа однієї хвилини. Виходять пасажири, а якийсь нетерплячий водій виїжджаючи з цього двору почав дуже наполегливо сигналити маршрутці, що "як це так, ти тут гад став, а я не можу проїхати!". Скажу що виїзд там широкий і поперед цієї маршрутки стояла ще одна яка від"їхала і місця було хоч Камазом їдь. Цей клоун на старій битій Хонді Акорд, чимось явно не задоволений зранку, виїхав поперед маршрутки і почав блокувати її. Тобто він так поспішав, що сигналив цілу хвилину щоб його персону пропустили, потім коли звільнилось місце ще 2-3 хвилини пресував своїм коритом автобус. Я підійшов постукав у вікно цьому меснику, мол не будь мудаком, а він не зрозумів мабуть. Автобус трохи здав назад, щоб об"їхати неадеквата, але той і далі витісняв його аж на 3-тю! смугу руху і їхав аж до самого перехрестя з Уборевича кортежуючи з пішохідною швидкістю маршрутку. Тіпа ти мене затримав, а я тебе. Отаке взаєморозуміння на дорогах.

и можно было останавливатся не перекрывая выезд..