Все что нужно - следить за передвижением авто за бугром

А в режиме роуминга как быть с настройкой точки доступа GPRS?
Что-то в мануале к рекомендуемому треккеру не могу найти описания настроек для роуминга.
Я так подозреваю что не общий месячный обьем важен а единица тарификации. Большиснтво треккеров умеют отправдять пакетами до 50-ти точек.
Подскажите, чего взять? Все что нужно - что б на карте маршрут показывал т.е. захожу я по линку и вижу где авто. Подключать в 12V по простому, всунул и готово
тож як маєте змогу - порадьте будь ласка якийсь сервіс gps-моніторингу, яким користувались і лишились задоволені
Та це геть застаріла технологія. Наразі все це робиться за допомогою BLE трекерів, які працюють через google чи apple пристрої по BT протоколу як mesh-система. Sim-картка не портібна.
Та це геть застаріла технологія. Наразі все це робиться за допомогою BLE трекерів, які працюють через google чи apple пристрої по BT протоколу як mesh-система. Sim-картка не портібна.
а можна прклад автомобільного трекеру на цій технології?
Бо ШІ пише, що треба наявність телефону в радіусі до 100 м. І це теорія, без перешкод (блютуз).
В мене знайомі начепили на песика AirTag в селі з надією, що будуть слідкувати за ним 24/7. Але коли зрозуміли, шо з айфонами в селі не дуже (бабусефони навкруги), а в полях та лісах взагалі без шансів - оптимізм бачити місцезнаходження песика різко подупав.
В сучасні авто уже пхають esim, навіть у бюджетні. В додатку після авторизації прекрасно видно де авто.
...
У мене якійсь такий працює вже багато років:....
Будь який трекер, покладений в автомобіль стає автомобільним.
а можна прклад автомобільного трекеру на цій технології?
Бо ШІ пише, що треба наявність телефону в радіусі до 100 м. І це теорія, без перешкод (блютуз).Автор хоче переконатися, що авто не використовують як таксі, а не по полях, де годинами не зустріне жодного авто, то ж невже для таксі умова "до 100 метрів" є проблемою?
Будь який трекер, покладений в автомобіль стає автомобільним.
а можна прклад автомобільного трекеру на цій технології?Бо ШІ пише, що треба наявність телефону в радіусі до 100 м. І це теорія, без перешкод (блютуз).Автор хоче переконатися, що авто не використовують як таксі, а не по полях, де годинами не зустріне жодного авто, то ж невже для таксі умова "до 100 метрів" є проблемою?
Але у повітряну тривогу ідуть в Південну Америку і мам гасають зі швидкістю 200км/*годцікаво як блютуз мітки в цей момент позиціонують себе - хтось вже перевірив?
...
У мене якійсь такий працює вже багато років:....
А как она, если стоит под капотом, ловит спутники? Или она не под капотом стоит?
У мене якійсь такий працює вже багато років