сайт починається прямо з портфоліо (чи галереї, як потім з’ясовується). так задумано явно. потім, коли відкриваєш контакти (до речі, там контактів виявляється на три сторінки вниз крутити - разом із описом обладнання), опп - сайт вже інший, виглядає інакше, адже пролистуючи з головної, я очикував і продовження в тому самому стилі. далі - а як повернутись до фоток? прокрутив вниз - а меню внизу вже немає
почав здогадуватись, ну не кнопкою же браузера повертати попередню сторінку? здогадався "Галерея".
Повторюю, я не експерт, просто "я так побачив". 
ну і зовсім дрібнички. В описі обладнання назва "Тушки". Хм, це фотографів жаргон. Якщо на сайт зайде замовник (не фотограф) що йому думати?
і нижче, в розділі "студійне обладнання" після "шт" крапок немає, а після "Відбивачі" стоїть одинока крапка. Там якийсь таємний зміст?
"Увесь відзнятий матеріал підлягає обробці на платформі Mac OS." Це як твердження виглядає, ніби ТІЛЬКИ на Мак і ні на якому іншому. Мені здається, що краще би звучало типу "Увесь відзнятий матеріал обробляється (чи проходить обробку) на платформі Mac OS."
це я дивився україномовний варіант
А ще дівчина в розділі "Портрети", де дві фотки разом, одна з пістолетами - на одній "мушка" біля губ є, на іншій немає. Знову таки, можу не відразу зрозуміти задумки автора. Сорі. 
про провільність завантаження фоток вже сказали.
Змінено Ford-Noks (14:41 13/04/2012)

Редагувати

Відповісти

Цитувати