ДТП сталося 15.06.2012 приблизно в 22.30, коли я, на автомобілі Peugeut їхала по вул. Богатирскій у крайньому лівому ряду. У дзеркалі заднього виду побачила автомобіль, який на шаленій швидкості наближався до мене та здійснив зіткнення з моїм автомобілем. Від сили удару автомобіль підкинуло на бровку, я проїхала по краю бровки та автомобіль спригнув на асфальт. Іномарка, що в’їхала у мій автомобіль, не зупинилася та не надала першої медичної допомоги мені та моєму пасажиру. Іномарка покинула місце ДТП. При зіткненні з моїм автомобілем у іномарки відлетів номерний знак. Після того як працівники ДАЇ оголосили автомобіль, що покинув місце ДТП, у розшук, по цій же вулиці(Богатирській), він пізніше потрапив у друге ДТП, здійснивши наїзд на інші авто. Внаслідок ДТП я отримала травми середньої тяжкості. Як ви вважаєте такі водії мають право знаходитись на наших дорогах?
Какие ваши доказательства?Честное слово мадмуазели.
ДТП сталося 15.06.2012 приблизно в 22.30, коли я, на автомобілі Peugeut їхала по вул. Богатирскій у крайньому лівому ряду. У дзеркалі заднього виду побачила автомобіль, який на шаленій швидкості наближався до мене та здійснив зіткнення з моїм автомобілем. Від сили удару автомобіль підкинуло на бровку, я проїхала по краю бровки та автомобіль спригнув на асфальт. Іномарка, що в’їхала у мій автомобіль, не зупинилася та не надала першої медичної допомоги мені та моєму пасажиру. Іномарка покинула місце ДТП. При зіткненні з моїм автомобілем у іномарки відлетів номерний знак. Після того як працівники ДАЇ оголосили автомобіль, що покинув місце ДТП, у розшук, по цій же вулиці(Богатирській), він пізніше потрапив у друге ДТП, здійснивши наїзд на інші авто. Внаслідок ДТП я отримала травми середньої тяжкості. Як ви вважаєте такі водії мають право знаходитись на наших дорогах?
Розинской что ли?Какие ваши доказательства?Честное слово мадмуазели.![]()
Так это Сергуччо, теперь в соседней ветке съезжает что ему во дворе машину поцарапали
Перестроїлися у лівий ряд лише для того, щоб здійснити розворот. якщо сзаду летить авто на швидкості 160 км.год, то зіткнення неминуче...
в зеркало перед перестроением посмотреть не?
Перестроїлися у лівий ряд лише для того, щоб здійснити розворот. якщо сзаду летить авто на швидкості 160 км.год, то зіткнення неминуче... Співчуття я тут не шукаю, просто хочу попередити інших про таких шалених водіїв, які зі своєю швидкістю не думають про людські життя...Аааа.. Так Вы при перестроении исче и в зеркало не смотрите? И как это после удара на 160 уехать мона? Или там Т-90 низко летел?
Перестроїлися у лівий ряд лише для того, щоб здійснити розворот. якщо сзаду летить авто на швидкості 160 км.год, то зіткнення неминуче... Співчуття я тут не шукаю, просто хочу попередити інших про таких шалених водіїв, які зі своєю швидкістю не думають про людські життя...Это вы на пересечении с Полярной наверно собрались разворачиваться с левого ряда?