Змінено DLA (12:08 19/06/2012)
Надоело работать, поеду затарюсь к футболу. Очень хочется праздника футбольного, результат мне лично не так важен, как хорошая игра в исполнении нашей сборной. Надеюсь увидеть полнейшую самоотдачу, огонь в глазах и битву за родину! А там гляди и залетит на один больше, чем у ГрейБритан
чем у ГрейБритан
Надеюсь увидеть полнейшую самоотдачу, огонь в глазах и битву за родину!
Надеюсь увидеть полнейшую самоотдачу, огонь в глазах и битву за родину!
хотілось би...
але не вірю...![]()
кстати, был сегодня приятно удивлен....
- на ст.м. Почтовая, появились курсантки МВД, одна блондинка, другая брюнетка, мое мнение, эталон красоты....сегодня все время будут дежурить...
сфотографировать не дали, а жаль....(по большому счету, они были не против, но злой дядька с погонами прапорщика....)
- на ст.м. Почтовая, появились курсантки МВД, одна блондинка, другая брюнетка, мое мнение, эталон красоты....сегодня все время будут дежурить...
сфотографировать не дали, а жаль....(по большому счету, они были не против, но злой дядька с погонами прапорщика....)
тєлєвіка немає?
надо не фото делать, а телефончик брать!!!! и говорить, что у тебя есть товарищи хорошие![]()
але найбільше мені сподобалися її очі, велики, виразливі, вони дивилися на мене трохи врізнобіч, але я відразу в них закохався....
вони були такі, що мені захотілося, як в дитинстві, до них пригорнутися, прохи попестити руками і ніжно поцілувати..., як цілувала мене мати в далекому дитинстві...
рука несамоволі потягнулася їх попестити і ніжно стиснути....
але найбільше мені сподобалися її очі, велики, виразливі, вони дивилися на мене трохи врізнобіч, але я відразу в них закохався....
вони були такі, що мені захотілося, як в дитинстві, до них пригорнутися, прохи попестити руками і ніжно поцілувати..., як цілувала мене мати в далекому дитинстві...
рука несамоволі потягнулася їх попестити і ніжно стиснути....
У тобі живе О. Гончар![]()
"юнацька міцна рука, що торкалась в житті книг, і відбійного молотка, і твердих яблук дівочих грудей." ... Людина і зброя (Гончар Олесь Терентійович)
AlMat, Alexandr, Hrust, moderator, dynamo.kiev.ua
0 користувачів і 6 що побажали залишитися невідомими читають цей форум.
Переглядів теми: 20017