Старт о 7:40 169 км - 2 години,
Назад о 15:00, 128 км - 1 година 40 хвилин (думаю до центра Києва добрався би навіть трохи швидше).
В Канів (як і в Черкаси) завжди їздив тільки лівим берегом, але сьогодні так вийшло, що повертатися треба було в Глеваху, і я поїхав назад правим. Результат мене приємно вразив, не дивлячись на відверте погане покриття в межах Черкаської області на зворотньому шляху (через ями швидше 80 там не розганявся) я доїхав до Глевахи на 20 хвилини швидше ніж ранком до Каніва.
Практично нульовий трафік, повна відсутність фур, відмінні краєвиди на мій погляд переважають "відсутність сіл" на лівому березі. Ділянка Рогозів-Переяслав взагалі якійсь анклав ханти-мансі в Україні, стільки небритих/неголених
, що мають по 7 життів, я не бачив навіть на Варшавці.P.S. Хтось з форумчан нещодавно казав, що він любить лівий берег, а батько правий. Можливо я почав старіти? Чи проблема в тому, що середній вік сьогоднішніх пасажирів і мій склав 65 років?

такое последний раз видела за Кировоградов и то уже сколько лет назад
). Ямы растут быстрее чем грибы. В начале июня, я пролетел участок Кагарлык-Канев без значительных ударов по подвеске, при том что я держал скорость около 100. В конце июня, уже вроде-как выучив расположение участков где надо сбрасывать до 60-80, я так смачно поймал яму, что было очень неприятно. Яма была на полметра шире автомобиля и фиг знает какой глубиной.
.